Facebook Pixel Ο Διαγόρας υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β' - Ισοπαλίες για ΑΕΚ Β' και Ολυμπιακό Β'!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-09 18:15:00

Ο Διαγόρας υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β' - Ισοπαλίες για ΑΕΚ Β' και Ολυμπιακό Β'!

Sportdog Team
Ο Διαγόρας υπέταξε τον Παναθηναϊκό Β' - Ισοπαλίες για ΑΕΚ Β' και Ολυμπιακό Β'!

Ισοπαλίες για Ολυμπιακό Β' και ΑΕΚ Β΄, ήττα στη Ρόδο για τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μακεδονικός - ΑΕΚ Β' 1-1

Ο Μακεδονικός συνεχίζει απτόητος το αήττητο σερί που τρέχει εδώ και δύο μήνες, καθώς δεν έχασε ούτε από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ! Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ Β' και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 1-0 στο 66ο λεπτό όταν ο Μάρτιν Χάσεκ, με πλασέ στην κίνηση εντός περιοχής, σκόραρε. Ο Δικέφαλος απάντησε αμέσως, καθώς πέντε λεπτά αργότερα η Ένωση έκανε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Δείτε εδώ βίντεο του ματς:

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β' 1-1

Η ομάδα της Πάτρας στέρησε από τον Ολυμπιακό Β' τη νίκη στις λεπτομέρεις. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τέρμα του Μπα στο 11' και εν συνεχεία δεν κατόρθωσαν να βάλουν και δεύτερο γκολ.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση και παρότι είδαν στο 77' τον Παπαδούδη να αποκρούει το πέναλτι του Χριστόπουλου, στο 90+2' ο Μπάρετ ισοφάρισε για την Παναχαϊκή σε 1-1. Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση φώναξε για επιθετικό φάουλ.

Διαγόρας Ρόδου - Παναθηναϊκός Β' 1-0

Το απόλυτο έχουν εντός έδρας οι Ροδίτες στη φετινή σεζόν, καθώς ο Διαγόρας έκανε το 5/5 μετά τη νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ με 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και έκλεισαν από νωρίς τους πράσινους στα καρέ τους. Στο 2ο λεπτό ήρθε το νικητήριο γκολ, όταν μετά από σέντρα, ο Τσιαντούλας βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με προβολή νίκησε τον Μαργκόνο για το τελικό 1-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags