Σ' ένα γεμάτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ Β' δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο και είδε τον ψυχωμένο Ηρακλή να ισοφαρίζει (1-1), χάνοντας ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη - Mοιραίος ο Κουντουριώτης για τον Γηραιό.

 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β' ήταν αυτός που απείλησε ουσιαστικά μετά το εικοσάλεπτο με τον Σπυράκο στο 23' να πλασάρει βλέποντας τον Παλαβράκη να τον σταματά με το πόδι και δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έχασε την πρώτη του φάση όταν ο Σπυρίδης μπήκε στην περιοχή και γύρισε προς τον Χειρίτραντα αλλά ο Παντεκίδης έδιωξε καίρια σε κόρνερ.

Το σύνολο του Αλέξη Αλεξιάδη κατάφερε να προηγηθεί στο 26' όταν μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων βγήκε στην αντεπίθεση με τον Δαρέλα να πασάρει δεξιά στον Κανίς και ο τελευταίος γύρισε στον Σπυράκο για να στείλει τη μπάλα στην κενή εστία για το 1-0.

 

Η αριθμητική ισορροπία για τις δύο ομάδες άλλαξε στο 42' καθώς ο Χρουσιέλ δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα σε διάστημα πέντε λεπτών για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαξή και είδε την κόκκινη από τον ρέφερι Ανδρικόπουλο.

 

Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη ισοφάρισε άμεσα και συγκεκριμένα στο 48' με τον Σπυρίδη να σεντράρει από τα δεξιά και ο Πατράλης έπιασε κεφαλιά με τον Σνάουτσνερ να μην καταφέρνει να διώξει και αφύλακτος ο Δοϊρανλής στο δεύτερο δοκάρι νίκησε με κεφαλιά τον Μοναστηρλή για το 1-1.

 

Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία στο 53' με τον Φίλων να σεντράρει από τα δεξιά και ο Δαρέλας έπιασε κεφαλιά αλλά ο Παλαβράκης απέκρουσε τη μπάλα ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε δέκα λεπτά αργότερα με νέα κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Κανίς. Οι ασπρόμαυροι συνέχισαν να πιέζουν και στο 70' ο ο Τσίκος έκανε γύρισμα και ο Γκμπενιόν παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 84' ο Δαρέλας πήρε ξανά τη σκυτάλη των χαμένων ευκαιριών εξαπολύοντας ωραίο σουτ αλλά είδε πάλι τον Παλαβράκη να βάζει ''στοπ. Στο 86' ο Χειρίτραντας σημάδεψε το δοκάρι, αποτυγχάνοντας να δώσει τη νίκη στον Ηρακλή.

 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β' (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Φίλων, Κιτσάκης, Κωττάς (Παναγιώτου 46′), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (Τσίκος 55′), Γκούμας, Σπυράκος, Δαρέλας, Κανίς.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Σιούτας, Βιτλής, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Έμπο, Πατράλης, Δοϊρανλής, Χειρίτραντας, Σπυρίδης, Κούστα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr