Facebook Pixel Καταγγελίες από την ΑΕΚ για επίθεση από ανθρώπους της Κοζάνης
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 18:00:00

Καταγγελίες από την ΑΕΚ για επίθεση στην Κοζάνη - "Δέχθηκε μπουνιά στη μύτη ο Χριστόπουλος" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καταγγελίες από την ΑΕΚ για επίθεση στην Κοζάνη - "Δέχθηκε μπουνιά στη μύτη ο Χριστόπουλος" (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια είχαμε μετά το τέλος του αγώνα της Κοζάνης με την δεύτερη ομάδα της Ένωσης, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να κάνουν λόγο για... ζούγκλα.

ΑΕΚ: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ των παικτών είχαμε μετά το τέλος του αγώνα της Κοζάνης με την δεύτερη ομάδα της Ένωσης, για τη Superleague 2, με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων μάλιστα να κάνουν λόγο για "ζούγκλα" καταγγέλλοντας επίθεση στους Ηλία Ατμάτζίδη και Νίκο Κούστα, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του ποδοσφαιριστή Αποστόλη Χριστόπουλου, με σκισμένη φανέλα και αίματα στη μύτη.

«Μετά τη λήξη του αγώνα η αποστολή της ΑΕΚ Β' δέχθηκε επίθεση από ανθρώπους των γηπεδούχων που ιδιαίτερα στόχευσαν στον Ηλία Ατματσίδη και στον προπονητή Νίκο Κούστα. Φάνηκε στη ζωντανή μετάδοση η κατάσταση ζούγκλας και οι τραμπουκισμοί. Οι άνθρωποι της ομάδας έφθασαν με δυσκολία στα αποδυτήρια, όπου και όπου εκεί η κατάσταση άργησε να εκτονωθεί. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα του ποδοσφαιριστή μας Αποστόλη Χριστόπουλου με σκισμένη τη φανέλα και με αίματα στη μύτη μετά από γροθιά», αναφέρει η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι "μικροί" του Μεντιλίμπαρ - Ο… νέος Τσιμίκας, ο ανίκητος στόπερ ύψους 1.93μ. και ο δικός του Κωνσταντέλιας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags