ΑΕΛ: Ανακοίνωση... φωτιά από τους οργανωμένους οπαδούς της Λάρισας κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Αχιλλέα Νταβέλη, με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα έχει μείνει πλέον στο -7 από την κορυφή της Superleague 2 μετά από την ισοπαλία με 3-3 με την ΑΕΚ Β', κάτι που κάνει την υπόθεση άνοδο στην κορυφαία κατηγορία να φαντάζει τουλάχιστον υπέρβαση.

«Στο ίδιο έργο θεατές..
Μετά τον προχθεσινό αγώνα φάνηκε ξεκάθαρα πλέον πως παρόλο που μαθηματικά δεν κρίθηκε κάτι, η υπόθεση της ανόδου ουσιαστικά μοιάζει χαμένη.
Τα λάθη είναι πάρα πολλά, επαναλαμβανόμενα, η υπομονή μας πλέον μηδενική και ο υπεύθυνος ένας.
Αχιλλέα Νταβέλη ήρθε η ώρα να βγεις και να μιλήσεις ΑΝΟΙΧΤΑ στον κόσμο για την επόμενη μέρα και να δώσεις τις απαραίτητες απαντήσεις.
Η χρονιά ήταν γεμάτη με ερασιτεχνικούς χειρισμούς από μεριάς σου με αποκορύφωμα τα τελευταία γεγονότα.
Άφησες την Ομάδα εκτεθειμένη ολότελα στην κρισιμότερη φάση του πρωταθλήματος για μερικές χιλιάδες ευρώ και νομίζεις πως με αστείες ανακοινώσεις γραμμένες για το θεαθήναι θα πειστεί έστω και ο πιο αδαής πως πάντα φταίνε όλοι οι υπόλοιποι αλλά όχι εσύ.
Η Ομάδα δεν προστατεύεται με δικαιολογίες αλλά με πράξεις. Και οποίες και να ήταν οι δικαιολογίες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Βγες τώρα να μας μιλήσεις για "ποδοσφαιρικό πολιτισμό" και για fair play... Ίσως καμία συνάντηση ακόμα με μπάτσους δημάρχους και παπάδες να βοηθούσε την όλη κατάσταση...
Όσον αφορά εμάς...
ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ.
ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ.
ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.
ΘΥΡΑ 1»,
αναφέρουν οι οργανωμένοι της ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ χωρίς ψυχή, μπερδεμένος Αλμέιδα - Μεντιλίμπαρ όπως... Μαρτίνς - Άσος του ΠΑΟ χλεύαζε Τερίμ στον πάγκο!