Κηφισιά: "Βόμβα" είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, που δεν κατάφερε να παραμείνει στην Super League, με τους ανθρώπους της διοίκησης να φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν τα... κλειδιά στον Σεμπάστιαν Λέτο, στην προσπάθεια που θα γίνει για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν στην Κηφισιά και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, όντας στη θέση του βοηθού προπονητή, με τη διοίκηση πάντως να του συλλόγου να του δείχνει εμπιστοσύνη ώστε να αναλάβει την ομάδα στη νέα της προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Σεμπάστιαν ήρθε στην Κηφισιά σε μια δύσκολη περίοδο και βοήθησε πολύ με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του, από τη θέση του βοηθού προπονητή.

Οι εικόνες του από το υψηλότερο επίπεδο, ο χαρακτήρας και το ήθος του ήταν στοιχεία που τον κατέστησαν εξ αρχής τη μοναδική επιλογή της διοίκησης για τη θέση του πρώτου προπονητή της Κηφισιάς για το 2024/25.

Η Κηφισιά θα κάνει μια νέα προσπάθεια την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να συνεχίσει τα βήματα προόδου ως αθλητικός οργανισμός.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό θα συμβεί με τον Σεμπάστιαν Λέτο στις τάξεις της ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα και κάθε επιτυχία!