Από το καλοκαίρι του 2024 είχε εμπλακεί στα διοικητικά του Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αλλά μέχρι τώρα ήταν απλά ο χορηγός της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, όπως ο ίδιος τόνιζε κατά καιρούς.

Πλέον, με την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο μεγαλομέτοχος του «Γηραιού», έχοντας θέσει ως προφανή στόχο την επιστροφή της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης στη Super League, η οποία στην τρέχουσα σεζόν μετά από 11 αγωνιστικές στον 1ο (Βόρειο) όμιλο της Super League 2 είναι στην κορυφή με 27 βαθμούς έναντι 26 των Νίκης Βόλου και Αναγέννησης Καρδίτσας. 

O Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
InTime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Κατόπιν χορήγησης άδειας ΚΑΤ’ άρθρο 69 και 69Α του Αθλητικού Νόμου από την ΕΕΑ, η εταιρεία Team Foods Μονοπρόσωπη ΑΕ απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ. Πλέον, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση την Τρίτη (25/11).

Ο Ηρακλής, στο μεταξύ, έχει μπει και στην εποχή Νεμπόισα Βίγκνιεβιτς σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία, με τον Σέρβο προπονητή να γίνεται ο τέταρτος που θα καθίσει στον πάγκο φέτος μετά τους Μπάμπη Τεννέ, Δημήτρη Σπανό και Ιεροκλή Στολτίδη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Nebojša Vignjević, με συμφωνία έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Ο Σέρβος τεχνικός διαθέτει μια σημαντική και σταθερή πορεία σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με κορυφαίες στιγμές τα δύο Κύπελλα Ουγγαρίας με την Újpest FC και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου με τη Rudar Pljevlja.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται ήδη στη μέση της αγωνιστικής περιόδου και ο κ. Vignjević αναλαμβάνει σε μια απαιτητική στιγμή, με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια του συνόλου και να βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει με σταθερότητα και προσήλωση στους στόχους της. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη κυανόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει!». 

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
InTime/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ