Και πάλι στην κορυφή του 1ου (Βορείου) ομίλου της Super League 2 βρέθηκε ο Ηρακλής, επικρατώντας το Σάββατο (17/1) με 1-0 στο σπουδαίο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τη 17η αγωνιστική.
Στο Καυτανζόγλειο ο Μαχαίρας σημείωσε στο 27’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ο «Γηραιός» με 41 βαθμούς προσπέρασε τους Θεσσαλούς, που έμειναν στους 39 πόντους κι ενώ ο Δημήτρης Σπανός ηττήθηκε από την ομάδα στον πάγκο της οποίας βρέθηκε νωρίτερα στη σεζόν.
Διαβάστε επίσης...
Στην 3η θέση με 36 βαθμούς ακολουθεί η Νίκη Βόλου, που επιβλήθηκε με 2-0 του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ με το ίδιο σκορ η Καβάλα επικράτησε του πολύ προβληματικού ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ΠΑΟΚ Β’ κέρδισε 3-1 τον ουραγό Μακεδονικό, ενώ άνετο κι εμφατικό τρίποντο με 4-1 κόντρα στον Καμπανιακό πήρε ο Αστέρας Τρίπολης Β’.
Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής
Βόρειος (1ος) όμιλος
Αστέρας Τρίπολης Β' - Καμπανιακός 4-1 (21’ πέν. Σιμόνι, 45’, 77’ Γραμμένος, 51’ Φρόκου - 54’ Αλμπάνης)
Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (27’ Mαχαίρας)
Νίκη Βόλου - Νέστος Χρυσούπολης 2-0 (61’ Λουκίνας, 86’ Στοΐλκοβιτς)
Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 (56’ Αλιατίδης, 67’ Σιφναίος)
Μακεδονικός - ΠΑΟΚ Β' 1-3 (23’ Καντάβ - 11’, 55’ πέν. Γκιτέρσος, 90’+3 Αδάμ)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ηρακλής 41
2. Αναγέννηση Καρδίτσας 39
3. Νίκη Βόλου 36
4. Αστέρας Τρίπολης Β' 31
5. Kαβάλα 22
6. ΠΑΟΚ Β' 21
7. Νέστος Χρυσούπολης 15
8. Καμπανιακός 15
9. ΠΑΣ Γιάννινα 10
10. Μακεδονικός 6
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο