Η ΠΑΕ Πανιώνιος αποφάσισε τον μονομερή τερματισμό της συνεργασίας της με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Οι Κυανέρυθροι ηττήθηκαν με 1-0 από την Καλαμάτα στη Νέα Σμύρνη, αποτέλεσμα που χάρισε την άνοδο στην ομάδα της Πελοποννήσου, με τον Πανιώνιο να χάνει κάθε μαθηματική ελπίδα για την επιστροφή του στη Super League.

Στην ανακοίνωση του Πανιωνίου γίνεται λόγος για ντροπιαστική εικόνα της ομάδας στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, με σαφείς αιχμές προς τον Έλληνα προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη μονομερή διακοπή συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη.

Η εικόνα της ομάδας μας εδώ και αρκετές εβδομάδες δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Διοίκησης, των φιλάθλων αλλά κυρίως της τεράστιας Ιστορίας του Συλλόγου μας.

Αντί η μεγάλη νίκη μέσα στην Καλαμάτα να μας δώσει έξτρα κίνητρο και ώθηση, βλέπουμε αμέσως μετά μία ανεξήγητα διαλυμένη ομάδα, χωρίς μέταλλο, χωρίς στόχο να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χαρίσει μία ξεκούραστη και άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα, η οποία μόνο απογοήτευση και μεγάλη λύπη δημιουργεί σε όλους μας.

Ως διοίκηση είμαστε από την πρώτη στιγμή απόλυτα συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους, η αγωνιστική όμως εικόνα μας λυπεί και αποτελεί ντροπή για τον Σύλλογο.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για όλες τις λανθασμένες επιλογές μας που οδήγησαν στη φετινή αποτυχία και δεσμευόμαστε να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες κινήσεις και ενέργειες, έτσι ώστε η εικόνα της ομάδας μας από εδώ και στο εξής να αρμόζει στο μέγεθος και στην Ιστορία του Συλλόγου.