Facebook Pixel Τι είπαν Αρνεσεν και Τούντορ στον Μπερμπάτοφ
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-28 11:45:00

Τι είπαν Αρνεσεν και Τούντορ στον Μπερμπάτοφ

Τι είπαν Αρνεσεν και Τούντορ στον Μπερμπάτοφ

Οι τελευταίες πληροφοριες απο την υποθεση που εχει αναστατώσει τον ΠΑΟΚ.

Προσπάθεια για να πέσουν οι τόνοι στο θέμα του Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ έκαναν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Καμπάλα αλλά και στην προπόνηση της Παρασκευής.

Εiναι ενδεικτικό το γεγονός πως τόσο ο Φράνκ Αρνεσεν όσο και ο Ιγκόρ Τούντορ είχαν μια συνομιλία με τον Βούλγαρο άσο και του μετέφεραν την θέση τους για το γεγονός της αποχώρησης του Μπερμπάτοφ από την Τούμπα που αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των φιλάθλων.

Αυτό που προκύπτει ως προιόν ρεπορτάζ εiναι πως οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα. Αντιλαμβάνονται πως ο Μπερμπάτοφ ειναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα στην ομάδα, του μετέφεραν πως ήταν τραβηγμένη η αντίδρασή του να αποχωρήσει αρχικά προς τα αποδυτήρια και αμέσως μετά να φύγει απo το γήπεδο με προορισμό το ξενοδοχείο πριν απο την λήξη του αγώνα με την Καμπάλα. Τόνισαν επίσης πως το θέμα θεωρείται λήξαν, κατά συνέπεια έριξαν τους τόνους. Παρά τα όσα ακούστηκαν σε μορφή φημών περί τιμωρίας του παίκτη, απο τον ΠΑΟΚ τόνιζαν πως δεν τίθεται θέμα επιβολής προστίμου στον Βούλγαρο άσο.

Πηγή: metrosport.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags