Super League: Η ΑΕΛ δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη ενάντια στον Λεβαδειακό, ένα πέναλτι όμως στο 70’ με τον Ντέλετιτς σκόρερ και λίγα λεπτά αργότερα η αποβολή του Παντελιάδη με δεύτερη κίτρινη, άνοιξαν τον δρόμο στην ΑΕΛ που διπλασίασε τα τέρματά της με τον Σικάβκα, στο 83’.

Πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα της Λάρισας που βρίσκεται πλέον στην 10η θέση της βαθμολογίας και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ δύσκολα είναι τώρα τα πράγματα για τον Λεβαδειακό που έπεσε στην 14η θέση, με τα πράγματα να δυσκολεύουν αρκετά για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ΑΕΛ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά με το ξεκίνημα του αγώνα και δημιούργησε φάσεις χωρίς όμως να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.

Μεγάλη ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ στο 34' με τον Ντέλετιτς να πιάνει την κεφαλιά από την σέντρα του Νούνιτς, και να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπάγιτς.

Η ομάδα του Τζανλούκα Φέστα συνέχιζε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού αλλά το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες και χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο παιχνίδι, όμως στο 70’ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι.

Ο Σικάβκα σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρεχιασβίλι, με τον Ντέλετις να ευστοχεί και να γράφει το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Θανάσης Παντελιάδης χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινή κάρτα για χέρι και αποβλήθηκε. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων αφού η μπάλα χτύπησε στο σώμα και όχι στο χέρι του.

Η αριθμητική υπεροχή φαίνεται πως βοήθησε του γηπεδούχους, που λίγα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σικάβκα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και έγραψε το 2-0.

Αμφότερες  οι ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα ματς. Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ και ο Λεβαδειακός τον ΟΦΗ.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα εδώ.