Super League: Τεράστιος ο Άρης κατάφερε και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-1 ενάντια στον ΟΦΗ, αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα έχασαν και πέναλτι στο 45’.

Πλέον ο Άρης έπιασε την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο, τον οποίο υποδέχεται την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης 

Αντίθετα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον ΟΦΗ, που βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την θέση των μπαράζ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Άρης έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και είχε τις ευκαιρίες, όμως έβρισκε απέναντι του τον εξαιρετικό Σωτηρίου. Στο 7' ο Έλληνας πορτιέρο των Κρητικών είπε όχι σε σουτ του Φετφατζίδη.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κουέστα από τον Σάσι, όμως ο Σέζος ορθώς, όπως φάνηκε και στο ριπλέι, υπέδειξε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή.

Από εκεί και έπειτα ο Άρης έριξε τον ρυθμό του και ο ΟΦΗ έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, συγκριτικά με το ξεκίνημα. Η υπεροχή αυτή των Κρητικών μετουσιώθηκε στο 26’ σε γκολ, με τον Κουτσιανικούλη να πασάρει όμορφα στον Βαζ και να γράφει το 0-1.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, οι Κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Νάστου που βρισκόταν στο τείχος στην εκτέλεση φάουλ από τον Γιουνές.

Όμως ο Σωτηρίου ήταν και πάλι εκεί για τον ΟΦΗ και με εκπληκτική απόκρουση στο πέναλτι του Ματέο Γκαρσία κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Στην συνέχεια υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι που δεν δόθηκε στους γηπεδούχους, για ανατροπή του Δεληζήση με τον Σέζο όμως να έχει αντίθετη άποψη και να δίνει συνέχεια στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σωτηρίου τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή με τον Στρέζο να παίρνει την θέση του. Ο Άρης όμως ήταν αποφασισμένος να γυρίσει το παιχνίδι και μ΄ ένα καταιγιστικό 20 λεπτό έγινε το αφεντικό του αγώνα.

Στο 76’ ο Ρόουζ ισοφάρισε με συρτό μακρινό σουτ στη γωνία του Στρέζου και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Στο 89’ ο Ματίγια, με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί στον Κλεάνθης Βικελίδης.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Μαρτίνες έγραψε το τελικό 3-1 μετά από επίσης εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης: (Σάββας Παντελίδης) Κουέστα, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Γκαρσία, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Φετφατζίδης, Σιώπης, Κόρχουτ, Ρόουζ.

ΟΦΗ: (Χάιμε Βέρα) Σωτηρίου, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Σάσι, Μπράουν, Φερέιρα, Ποτουρίδης.