Facebook Pixel Super League: Ο Παπαϊωάννου τόνισε πως θα αποχωρήσει από την Λαμία αν κοπούν οι πέντε ομάδες από την ΕΡΤ
Ποδόσφαιρο
| 2019-07-30 09:17:00

Δήλωση-σοκ από πρόεδρο ομάδας της Super League: "Φεύγω από την ομάδα εάν..."

Sportdog Team
Δήλωση-σοκ από πρόεδρο ομάδας της Super League: "Φεύγω από την ομάδα εάν..."

Για ποιον λόγο έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Super League: Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου πρόεδρος της Λαμίας, τόνισε πως αν κοπούν οι πέντε ομάδες από την ΕΡΤ τότε θα καταθέσει τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις που έκανε στην "Live Sport" υποστήριξε πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο αλλά αν συμβεί τότε εκείνος θα αποχωρήσει, καθώς έτσι θα καταστραφούν όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο, ακούω μόνο τις φήμες. Εμείς έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας βάσει των συμφωνηθέντων και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, έχουν “παγώσει” όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει όλες τις επαρχιακές ομάδες, θα κάνει το πρωτάθλημα... ερασιτεχνικό", ανέφερε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας και πρόσθεσε:

"Εγώ δεν προτίθεμαι να κάνω τη Λαμία... μαγαζάκι κανενός “μεγάλου”. Από τότε που την ανέλαβα έχω βάλει πολλά χρήματα για να τη φτάσω εδώ που είναι. Το κράτος πρέπει να καταλάβει όλους εμάς που βάζουμε χρήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν ισχύσουν όσα ακούγονται, θα καταθέσω τον φάκελο της ομάδας στην ΕΠΟ και θα αποχωρήσω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω μία τέτοια εξέλιξη". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags