Facebook Pixel ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ: οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το ΑΕΚ - Απόλλων
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-08 22:00:00

Ευχαριστημένος με ΑΕΚ ο Χιμένεθ - Τι είπε για Νταντσένκο

Sportdog Team
Ευχαριστημένος με ΑΕΚ ο Χιμένεθ - Τι είπε για Νταντσένκο

Σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα της Ένωσης και το 2-0 εμφανίστηκε ο Ισπανός προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ: Πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά και με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Απόλλωνα. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόδοση του Νταντσένκο και με τον τρόπο που δουλεύεται στην προπόνηση.

"Ήταν ένα καλό πρώτο μέρος, παρόμοια με αυτά τα παιχνίδια που παίζαμε τον Ιανουάριο και το δεύτερο μέρος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλος ήταν τυχερός μπορούσαμε να είμαστε μπροστά με 4-0 στο πρώτο μέρος.

Ο Απόλλωνας είναι μια δουλεμένα ομάδα και μας έκανε δύσκολο το να βάλουμε άλλο γκολ. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως λόγω κούρασης έπρεπε να κάνουμε αλλαγές για να μην τραυματιστούν οι παίκτες αν και δίνουν σε κάθε ματς. Υπάρχουν κακά παιχνίδια όπως με τον Βόλο αλλά συνεχίζουμε.

Ο Νταντσένκο έχει παίξει πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει για να μάθει να παίζει με τέσσερις στην άμυνα και όταν αλλάξαμε την άμυνα έπαιξε πολύ καλά και στην προπόνηση δίνει τα πάντα", τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags