Facebook Pixel ΑΕΚ - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Θα... γλίτωνε την ΑΕΚ ο Μάνταλος - Το λάθος Μιλόγεβιτς στην Τούμπα - Απόφαση για Τσούμπερ
Ποδόσφαιρο
| 2021-09-27 16:02:00

Θα... γλίτωνε την ΑΕΚ ο Μάνταλος - Το λάθος Μιλόγεβιτς στην Τούμπα - Απόφαση για Τσούμπερ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θα... γλίτωνε την ΑΕΚ ο Μάνταλος - Το λάθος Μιλόγεβιτς στην Τούμπα - Απόφαση για Τσούμπερ

Ο πολύ αργός Λε Ταλέκ και πώς θα βοηθούσε ο αρχηγός της Ένωσης; Τι... χρεώνεται στον Σέρβο προπονητή για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τα σχόλια για τη θέση που πρέπει να αγωνίζεται ο Ελβετός άσος.

 

ΑΕΚ: Θυμάστε τι γράφαμε τις προάλλες για το γεγονός ότι ναι μεν ο Μιλόγεβιτς δεν κρίνεται ως προπονητής, ως αξία προπονητική δηλαδή, στο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κρίνεται, όμως, για το πώς μπορεί να προετοιμάσει πνευματικά την ομάδα για ένα μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε χωρίς τον βασικό του φορ, τον Ολιβέιρα, χωρίς τον αρχηγό του, Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά και χωρίς τον Ελ Καντουρί που είναι σούπερ ποιοτικός παίκτης.

Παρόλα αυτά η Ένωση δεν έδειξε έτοιμη πνευματικά, προετοιμασμένη σωστά πνευματικά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Κάτι που δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ - Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, καθώς ο Λουτσέσκου είναι μάστορας στην ψυχολογική προετοιμασία, ειδικά σε εντός έδρας παιχνίδια και δη εντός έδρας ντέρμπι! Ο Μιλόγεβιτς, λοιπόν, παίρνει κάτω από τη βάση στην πνευματική προετοιμασία των παικτών του κι αυτό, πιστέψετε μας, δεν είναι ασήμαντο...

Ακόμα, αυτό που όντως έλειψε στην ΑΕΚ στο παιχνίδι της Τούμπας, ήταν η παρουσία του... Μάνταλου! Μπορεί ο αρχηγός της ομάδας να έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο μερίδας των οπαδών, καθώς για έναν περίεργο λόγο σε κάθε στραβό αποτέλεσμα του χρεώνουν τα πάντα, παρόλα αυτά η απουσία του από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής!



Γιατί ο Μάνταλος θα μπορούσε να δώσει λύσεις στον χώρο του κέντρου που δεν τις είχε η Ένωση, ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ κυριαρχούσε στα χαφ. Ο Μάνταλος θα μπορούσε να κρατήσει την μπάλα, να κερδίσει φάουλ, να δώσει πάσες που η ομάδα του δεν τις πήρε χθες από τους μέσους που αγωνίστηκαν.

Οι Θεσσαλονικείς κυριάρχησαν στον κεντρικό άξονα, ο Μιλόγεβιτς δεν έκανε κάτι για να το αλλάξει, και μοιραία ήρθε η ήττα. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΛεΤαλέκ είναι αργός, και ο Μιλόγεβιτς αποφάσισε να βγάλει τον Σιμάνσκι (χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος!) και να βάλει τον Σάκχοφ - Αν και ο Σάκχοφ πήγε καλά το διάστημα που αξιοποιήθηκε.

Τέλος, αυτό που σχολιάζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα αναφέρουν ότι ο Τσούμπερ πρέπει οριστικά και αμετάκλητα να αγωνίζεται στον άξονα και όχι στα πλάγια. Ειδικά στο ντέρμπι της Τούμπας που οι δύο κεντρικοί στόπερ του ΠΑΟΚ δεν έδειχναν να πατούν καλά στο γήπεδο. Ο διεθνής Αυστριακός άσος είναι παίκτης που έχει εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να ξεχωρίσει όπου κι αν παίξει. Αλλά φαίνεται ότι, όντως, στον άξονα μπορεί να δώσει πολλές περισσότερες λύσεις...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα ΑΕΚτζήδων κατά Μιλόγεβιτς: "Χειρότερος ο Χιμένεθ; Πάρτι ο χοντρός, δεν μπορεί ο Τζαβέλλας"
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags