Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μήνυμα Μαρινάκη για Μαρτίνς - Όλα ανοικτά στο ντέρμπι γιατί..." - Αποθέωσε ΠΑΟ ο... Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-01 21:43:00

"Μήνυμα Μαρινάκη για Μαρτίνς - Όλα ανοικτά στο ντέρμπι γιατί..." - Αποθέωσε ΠΑΟ ο... Ολυμπιακός!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μήνυμα Μαρινάκη για Μαρτίνς - Όλα ανοικτά στο ντέρμπι γιατί..." - Αποθέωσε ΠΑΟ ο... Ολυμπιακός!

Τρομερές ατάκες από "Ερυθρόλευκο" για Παλάσιος, Βιτάλ και όχι μόνο. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακός, Πέτρος Ξανθόπουλος, σχολιάζει στο Sportdog.gr τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών με τη Φενέρ, εξηγεί τι του άρεσε αλλά και γιατί περιμένει ακόμα καλύτερη την ομάδα στη συνέχεια, ενώ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού.

Tην άποψη, ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας εξέφρασε ο Πέτρος Ξανθόπουλος. Ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο Sportdog για το ντέρμπι των Αιωνίων και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η ομάδα του Πειραιά αν πιάσει την απόδοση που πρέπει θα βγει νικήτρια και σε αυτήν τη μάχη.

Ο παλαίμαχος μεσοαμυντικός μίλησε για την τεράστια νίκη των Ερυθρόλευκων στην Κωνσταντινούπολη, αποθέωσε Μασούρα και Τικίνιο, αλλά και τον Πέδρο Μαρτίνς, που στηρίχθηκε μέσω των δηλώσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Ποιά αίσθηση που σας προκάλεσε ο Ολυμπιακός στην Πόλη;

«To αποτέλεσμα μετρά! Ήταν μία νίκη που ήρθε σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν. Ήταν πειστική. Ο Ολυμπιακός είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Έχει δυναμική, πλάνο και παίκτες. Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μπούνε στην εξίσωση και άλλοι παίκτες».

Με τη Φενέρ, έλαμψε το άστρο του Μασούρα! Ποιες εντυπώσεις έχετε σχηματίσει για αυτόν τον παίκτη;

«Αυτό το παιδί το έχουμε ξαναδεί. Και σε άλλα παιχνίδια έχει βάλει κρίσιμα γκολ. Είναι παίκτης ομάδας. Τέτοιου είδους ποδοσφαιριστές είναι δυσεύρετοι. Τους θέλει κάθε προπονητής, γιατί τακτικά είναι αυτό που ζητά ο κάθε τεχνικός. Δένει με την ομάδα.

Ήρθε από τον Πανιώνιο αθόρυβα. Δούλεψε και εξελίχθηκε. Τώρα δρέπει τους καρπούς της δουλειάς του. Ο προπονητής τον στηρίζει, γιατί πολύ απλά του κάνει τη δουλειά του».

Ο Τικίνιο έδειξε στην Πόλη ότι έχει βάλει μπροστά τις μηχανές;

«Είναι ένα παιδί που βλέπει το γκολ! Έχει ατομικές ικανότητες. Θεωρώ, ότι αν με την πάροδο του χρόνου γίνει πιο γρήγορος στην κινήσεις του, θα αποδώσει καλύτερα. Έχει το γκολ όμως, το ξέρει. Αυτό είναι μεγάλο αβαντάζ για κάθε προπονητή και ομάδα».

Για τον Βάτσλικ αρχικά υπήρχε μία δυσπιστία! Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του. Έδωσε απαντήσεις με Φενέρ;

«Είναι κακό να κρίνουμε έναν ποδοσφαιριστή από ένα-δύο παιχνίδια. Η διάρκεια είναι το θέμα. Το παιδί έβγαλε καλό πρόσωπο. Είμαστε βιαστικοί στις κρίσεις μας σε όλους. Ο Βάτσλικ είναι ένας τερματοφύλακας καλός. Τον έχουμε δει. Ήθελε το χώρο και τον χρόνο του. Θα γίνει ακόμα καλύτερος. Γιατί στο μέτρο που θέλω να είναι καλός, δεν είναι. Κάνει τα λαθάκια του. Θεωρώ όμως, ότι είναι ένας τερματοφύλακας που εμπνέει εμπιστοσύνη. Αυτό είναι καλό για μία άμυνα».

Οι ενθουσιώδεις δηλώσεις Μαρινάκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη πώς σας φάνηκαν;

«Έτσι ένιωσε και αυτό είπε. Αυτό που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι πραγματικά, δεν βιαζόμαστε να κρίνουμε, είτε ομάδες, είτε προπονητές, είτε αποδόσεις. Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο. Εμείς στην Ελλάδα βιαζόμαστε πάντα. Θέλει υπομονή. Ο Ολυμπιακός με υπομονή και πίστη σε αυτόν τον προπονητή τόσα χρόνια φέρνει τέτοια αποτελέσματα. Δεν είναι ένα ματς η χρονιά, είναι σειρά παιχνιδιών. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Πώς βλέπετε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένα παιχνίδι ξεχωριστό. Είναι ανοικτό παρά τη διαφορά των δύο ομάδων. Δεν έχει σημασία ποιός είναι πρώτος και δεύτερος. Θεωρώ, ότι αν ο Ολυμπιακός παίξει αυτό που μπορεί να δώσει, θα το κερδίσει».

Το Τριφύλλι πώς σας φαίνεται ως ομάδα φέτος;

«Προσπαθεί με έναν νέο προπονητή που έχει καθαρό αγωνιστικό πλάνο να δημιουργήσει και να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Έχει ξεφύγει από τον περσινό εαυτό του. Μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται. Γιατί έχει φέρει αξιόλογα παιδιά. Θα βρει τα πατήματά του».

Ποιές μεταγραφές ξεχωρίζετε;

«Τον Παλάσιος που μπαίνει σιγά σιγά και τον Βιτάλ. Θεωρώ όμως, ότι θα στηριχθεί στα περσινά παιδιά. Ο Καρλίτος στα τελευταία ματς είναι πολύ καλός. Ο Γιοβανοβιτς προσπαθεί να δέσει την άμυνα. Έχει την ατυχία να λείπουν τα δύο σέντερ μπακ του. Θεωρώ, όμως ότι ο Παναθηναϊκός βαδίζει σε σωστό δρόμο. Ενισχύεται πραγματικά. Γιατί είχε έλλειψη παικτών. Θέλει προσωπικότητες μια μεγάλη ομάδα. Ακόμα δεν τις έχει στον βαθμό που έπρεπε να έχει. Έτσι όπως κινείται, βαδίζει σε σωστό δρόμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στον ΠΑΟ - Μετά τους Διούδη-Ιωαννίδη, και τρίτος Έλληνας εκτός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags