Facebook Pixel Βόλος: Ούτε Μαρινάκης ούτε Σαββίδης - Deal Μπέου με... Μάντσεστερ Σίτι - Νέος "Δουβίκας", φέρνει εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 11:30:00

Ούτε Μαρινάκης ούτε Σαββίδης - Deal Μπέου με... Σίτι - Νέος "Δουβίκας", φέρνει εκατομμύρια

του Νίκου Στεργίου
Ούτε Μαρινάκης ούτε Σαββίδης - Deal Μπέου με... Σίτι - Νέος "Δουβίκας", φέρνει εκατομμύρια

Πώς τους... έβαλε τα γυαλιά και η νέα μεγάλη μεταγραφή του Βόλου. Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε πάλι το "θαύμα" του, μετά τον Τάσο Δουβίκα βρήκε άλλον ένα σπουδαίο παίκτη κι εάν συνεχίσει με την ίδια δυναμική στη Superleague, τότε το καλοκαίρι θα φέρει πάρα πολλά χρήματα.

Φαίνεται ότι στον Βόλο έχουν μάτι… ξυράφι, μιας και λίγους μήνες μετά την πώληση του Δουβίκα που είχε προκαλέσει… ντόρο στην Ελλάδα τελικά μετακόμισε έναντι 1,2 εκατομμυρίων στην Ουτρέχτη, ενώ είχε αγοραστεί 600.00 ευρώ από τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ήδη 7 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στην Eredevisie, οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν βρήκαν ακόμα ένα… διαμαντάκι.

Ο λόγος για το νέο επιτελικό μέσο της ομάδας, Πάολο Φερνάντες που παρά το γεγονός ότι δεν είχε καλή εμφάνιση στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό, έχει… τρελάνει τους πάντες.

Ο 23χρονος Ισπανός έφτασε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ως ελεύθερος, όντας παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, όπου είχε αγωνιστεί 26 φορές με την ομάδα Κ23, έχοντας σημειώσει 11 γκολ και 5 ασίστ. Βέβαια ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δεν έμεινε πολύ στο Νησί, μιας και είχε δοθεί δανεικός διαδοχικά σε Μπρέντα (34 συμμετοχές, με δύο γκολ και μια ασίστ) και Περούτζια έχοντας αγωνιστεί 16 φορές στην Ιταλία, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Καστεγιόν και η La Liga 2, πέρσι, όπου φόρεσε την φανέλα της ομάδας 12 φορές, σημειώνοντας ένα τέρμα.

Όλα, όμως, δείχνουν πως ο Αχιλλέας Μπέος έβαλε τα… γυαλιά σε πολλούς συλλόγους της Super League, μιας και μέχρι σήμερα ο νεαρός έχει παίξει τέσσερις φορές στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα γκολ με τον Απόλλωνα και μια ασίστ με την Λαμία.

Όσο για την χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, αυτή τη στιγμή είναι 300.000 ευρώ. Αυτό βέβαια δεν ενοχλεί καθόλου τους ανθρώπους του Βόλου, πιστεύοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν προτάσεις από συλλόγους, μιας και αρκεί να θυμηθούμε πως ο Τάσος Δουβίκας όταν ήρθε στην ομάδα κόστιζε 250.000 και μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις πωλήθηκε στην Μπρέντα στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τρεις "σωματοφύλακες" της ΑΕΚ στο Αγρίνιο - "Έγκλημα" κόουτς και... τιμωρία Ολυμπιακού με ΠΑΟ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags