ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Νέα διάσταση έχει πάρει το θέμα με τη δημιουργία τής Νέας Τούμπας, δεδομένου ότι είναι εντολή τού ισχυρού άνδρα του συλλόγου να δίνει δημοσιότητα ο σύλλογος τα πάντα γύρω από το συγκεκριμένο θέμα! Κι αυτός είναι ο λόγος που έχει δημιουργηθεί, ήδη, μια ξεχωριστή υποενότητα με τίτλο "Nέο γήπεδο" στην ενότητα "Νέα", στο σάιτ του συλλόγου.

Το θέμα τής μετακόμισης της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει κολλήσει στην οικονομική τεχνική πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ σε Καυτανζόγλειο και γγΑ. Ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να βρει καλές λύσεις στις επαφές που είχε για τη χρήση του Καυτατζογλείου (για την Κ19 και τον ΠΑΟΚ β΄), καθώς υπάρχει πάντα η γγΑ που εμπλέκεται στην υπόθεση - Κάτι που επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Καυτατζογλειο.

Για τον ΠΑΟΚ β΄ το plan b είναι το γήπεδο του Μακεδονικού, ενώ για την πρώτη ομάδα έχει δώσει εντολή ο Ιβάν Σαββίδης να βρεθεί λύση για άλλο γήπεδο, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται άλλη πόλη! Ακραία άποψη, αλλά είναι μια από τις σκέψεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Υπάρχει το γήπεδο της Καλαμαριάς, αλλά είναι μικρό και χρειάζονται πολλά χρήματα για να φτιαχτεί - Πολύ περισσότερο για να παίξει η ομάδα όχι για λίγα παιχνίδια, αλλά τρεις σεζόν (που χρειάζεται μέχρι να χτιστεί η Νέα Τούμπα) και, μάλιστα, με συγκεκριμένα κριτήρια για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Δικέφαλου πειράχτηκαν πολύ από την ατάκα τού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην ομιλία του στη ΔΕΘ, ότι περιμένει να κάνει κίνηση ο επενδυτής για να προχωρήσει η Νέα Τούμπα (δεν είχε αναφέρει καν το όνομα του Σαββίδη). Κάτι που την επόμενη μέρα το ανασκεύασε ο πρωθυπουργός, αφού ανέφερε σε δήλωσή του ότι αρχικά πρέπει να υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα, για να υπάρξουν εξελίξεις.

Σε όλα αυτά σημαντική είναι και η παρουσία τού Λευτέρη Αυγενάκη, που δεν έχει δημόσια τοποθέτηση για το τι θα γίνει με το νέο γήπεδο - Ενταγμένη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο κακής επαφής που υπάρχει ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού και την θεσσασαλονικώτικη ΠΑΕ. Οι σχέσεις τους δεν είναι σε καλό επίπεδο, αυτό το αναγνωρίζουν όλοι, και από αυτή την κατάσταση δεν θα βγει κανείς κερδισμένος έτσι όπως προχωράει το θέμα με την έδρα που έχει ανάγκη ο σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπανάκι" στον ΠΑΟΚ - Κίνδυνος να χάσει πρωτοκλασάτο άσο - "Άκυρο" Σαββίδη σε 5 εκατομμύρια!