Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρελό makeover στη μεταγραφή των 25 εκατ. Ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 08:38:00

Ολική επαναφορά! Έρχεται τρελό makeover στη μεταγραφή των 25 εκατ. Ευρώ – Αλλάζει τσιπ ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Ολική επαναφορά! Έρχεται τρελό makeover στη μεταγραφή των 25 εκατ. Ευρώ – Αλλάζει τσιπ ο Μαρτίνς

Ο παίκτης που ακούγαμε και διαβάζαμε μπαίνει στο rotation και στο κλίμα.

Ολυμπιακός – Ρόνι Λόπες: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε πολύ για την απόκτησή του το προηγούμενο καλοκαίρι. . Υποτίθεται ότι το χρονοδιάγραμμα ήταν να είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας αμέσως μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Έως τώρα ο Λόπες δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Έχει πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, αλλά αυτό οφειλόταν στο ότι χρειαζόταν λίγη δουλειά παραπάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Είναι όντως μπαλάτος ποδοσφαιριστής, παρότι έχει μπει Οκτώβριος θυμίζει περισσότερο παίκτη της Super League 2, που δεν έχει ακόμη ξεκινήσει!! Και είναι να απορρεί κάποιος, πως ο Μαρτίνς που ήθελε την αποκτησή του, έχει περάσει τόσο καιρός και δεν μπορεί να τον επαναφέρει σε μια κατάσταση που θα παραπέμπει στον Ρόνι Λόπες που ακούγαμε/διαβάζαμε και όχι στον...δίδυμο αδερφό του!

Απ' ότι φαίνεται μετά την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες ο Ρόνι Λόπες αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς και να συμμετάσχει ενεργά στο ροτέισον της ομάδας. Τουλάχιστον αυτό είναι το ζητούμενο, μιας και ως τώρα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δείχνει πως δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα.

«Ολική επαναφορά» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο στη SportDay, η οποία τον έχει πρώτο θέμα. Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι τις τελευταίες ημέρες ο Ρόνι Λόπες κάνει σκληρή δουλειά στου Ρέντη. Έχει υποστεί σωματικό makeover.

Η εφημερίδα μάλιστα κάνει αναφορά στην προσπάθεια του Μαρτίνς να του αλλάξει τσιπ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 25χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Σεβίλλη προκειμένου να δώσει πολλές λύσεις, αλλά μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια, τα 4 ως αλλαγή, χωρίς να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά. Είναι όμως ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά και είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρχουν απαιτήσεις.

O Λόπες αρχικά ζητούσε και τα 2,2 εκ. Ευρώ του φετινού του συμβολαίου. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να του τα δώσει. Βρέθηκε όμως φόρμουλα και η Σεβίλλη θα του πληρώσει περίπου το 55% του συμβολαίου του και ο Ολυμπιακός περίπου το 45%. Σε ό,τι αφορά το μέλλον, η οψιόν αγοράς του Ολυμπιακού είναι γύρω στα 9 εκ. Ευρώ.

Σημειωτέον, ότι ο Ρόνι Λόπες αποτελεί ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Σεβίλλης. Είχε αγοραστεί έναντι 25 εκατ. Ευρώ από τη Μονακό το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags