Facebook Pixel ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πατούλη! Ανήσυχος ο Τίγρης
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-07 10:14:00

Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πατούλη για την υπογειοποίηση! Ανήσυχος ο Τίγρης - Τί είπε ο Περιφερειάρχης

Sportdog Team
Επικοινωνία Μελισσανίδη-Πατούλη για την υπογειοποίηση! Ανήσυχος ο Τίγρης - Τί είπε ο Περιφερειάρχης

Το βράδυ της Τετάρτης ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είχε επαφή με τον πολιτικό που του έδωσε διαβεβαιώσεις για τη συνέχιση του έργου.

ΑΕΚ – Αγιά Σοφιά: Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 το Sportdog σας ενημέρωσε για την ψυχρολουσία που πήραν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με υπαιτιότητα της Περιφέρειας στα έργα υπογειοποίησης.

Η δουλειά έχει παγώσει στο μεγάλο δημόσιο έργο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, όπως αναφέρει το έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος με τα δημοσιεύματα και από την ανάρτηση του ζητήματος στη Διαύγεια σχετικά με την Υπογειοποίηση. Ο Περιφερειάρχης Αττικής όμως τον διαβεβαίωσε, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Το έργο θα συνεχιστεί κανονικά στο πλαίσιο και της προσωπικής δήλωσης που έκανε. Ο Δημητρης Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε λέγοντας του τα εξής λόγια: «για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και τη φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για το μεγάλο αυτό έργο σε όλο αυτό το διάστημα».

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Ιούνιο, έπεσαν οι υπογραφές για το γήπεδο της ΑΕΚ στην Περιφέρεια Αττικής για την προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την προμήθεια ηλεκτρολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, προϋπολογισμού 14.274.193,50 ευρώ.

Σε εκείνη τη συνάντηση ήταν παρών ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είχε δηλώσει: «Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο της Ευρώπης». Ενώ, από την πλευρά του, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags