Νέος αθλητικός χώρος δημιουργείται στον Πειραιά και είναι οριστικό. Μάλιστα, τα έργα έχουν ξεκινήσει και σε όλη αυτήν την προσπάθεια για κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, μπροστάρης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης!
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού παρέχει βοήθεια για την κατασκευή του αθλητικού χώρου, στέλνοντας μήνυμα πως είναι δίπλα στον Δήμο Πειραιά και τους κατοίκους του. Ο νέος αθλητικός χώρος δημιουργείται στη Λεωφόρο Θηβών και Φαλήρου και ήδη ξεκίνησε η δημιουργία του!
Δείτε την ενημέρωση που παρέχει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Πειραιά:
«Μια ιστορική στιγμή για την πόλη μας, γιατί μετά από δεκαετίες ξεκινάει η δημιουργία ενός νέου αθλητικού χώρου, σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά, του Ο.Π.Α.Ν. και του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αυτό το νέο γήπεδο που θα βρίσκεται στην Λ. θηβών και Φαλήρου, θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα δύο γήπεδα Αγ. Διονυσίου και Καμινίων. Ένα πλήρως σύγχρονο, λειτουργικό και άρτια εξοπλισμένο γήπεδο το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα Πειραϊκά σωματεία, τόσο για τις προπονήσεις τους όσο και για επίσημους αγώνες».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο