ΠΑΟΚ: Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της Νέας Τούμπας, ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε σαφές πως πλέον για το θέμα θα συνομιλεί μόνο με την Κυβέρνηση, όμως είναι απόλυτα κατανοητό πως για να πειστούν οι Θεσσαλονικείς για το ενδιαφέρον ώστε να γίνει πραγματικότητα το συγκεκριμένο project πρέπει να δουν αποδείξεις και όχι λόγια.

Η δυσπιστία που υπάρχει στους Ασπρόμαυρους έρχεται σαν αποτέλεσμα πράξεων του παρελθόντος και για αυτό τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε στους συνεργάτες του πως θέλει "πράξεις και όχι λόγια".

Αρχικά η τελευταία νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε στο ζήτημα της Νέας Τούμπας ψηφίστηκε το Νοέμβριο του 2018 και παρά το γεγονός πως ήταν ο νόμος για τη διεύρυνση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου από τότε δεν έχει υπάρξει τίποτα νεότερο. Παράλληλα οι παρεμβάσεις για το έργο έχουν παρουσιαστεί σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης σαν κυβερνητικό επίτευγμα, αλλά επιπλέον οι πολιτικοί το βγάζουν προς τα έξω σαν μια επιτυχία τους χωρίς πρακτικά να έχουν κάνει τίποτα, ούτε καν για το θέμα του Καυτατζογλείου.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει δυσπιστία στον ΠΑΟΚ, ακόμα και τώρα που μπήκε στη μέση το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς δεν ξέρουν κατά πόσο η κίνηση αυτή μπορεί να δώσει λύσεις που για γίνουν χρειάζεται η ενέργεια από την ΓΓΑ και από άλλους φορείς.