Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανοίγει το rotation ο Μαρτίνς - Τι σκέφτεται εν όψει ΠΑΣ - Ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11άδα με Άιντραχτ
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 09:35:00

Ανοίγει το rotation ο Μαρτίνς - Τι σκέφτεται εν όψει ΠΑΣ - Ετοιμάζει εκπλήξεις με Άιντραχτ

Sportdog Team
Ανοίγει το rotation ο Μαρτίνς - Τι σκέφτεται εν όψει ΠΑΣ - Ετοιμάζει εκπλήξεις με Άιντραχτ

Το βεβαρυμένο πρόγραμμα αγώνων του Ολυμπιακού αναγκάζει τον Πέδρο Μαρτίνς να ανοίξει το rotation και να μην αρκεστεί σε περίπου 14 ποδοσφαιριστές, όπως έκανε πριν την διακοπή του Οκτωβρίου.

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του για τους επόμενους τρεις δύσκολους αγώνες με ΠΑΣ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ, ετοιμάζει ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος ξέρει ότι το πρόγραμμα αγώνων του Ολυμπιακού είναι πολύ βαρύ και σκέφτεται να χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες στο rotation, αναφορικά με όσα έκανε πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Όλα δείχνουν ότι θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις, είτε πάει με 4-2-3-1 ή 4-3-3 στους "Ζωσιμάδες".

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο Μαρτίνς να κάνει κάποιες εκπλήξεις στη Φρανκφούρτη και να δοκιμάσει νέα πρόσωπα απέναντι στην Άιντραχτ για το Europa League. Έτσι είναι πολύ πιθανό να παίξουν βασικοί οι Ρόνι Λόπες, Βρουσάι ή Κούντε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags