Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρόνι Λόπες: "Έσκασε" ρεπορτάζ από Ισπανία για Λόπες - "Δεν δίνει τα 12 εκατ. ο Ολυμπιακός" - Τι συμβαίνει!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-13 11:00:00

"Έσκασε" ρεπορτάζ από Ισπανία για Λόπες - "Δεν δίνει τα 12 εκατ. ο Ολυμπιακός" - Τι συμβαίνει!

Sportdog Team
"Έσκασε" ρεπορτάζ από Ισπανία για Λόπες - "Δεν δίνει τα 12 εκατ. ο Ολυμπιακός" - Τι συμβαίνει!

Θέμα έχει γίνει στην Ιβηρική το γεγονός πως ο Ρόνι Λόπες δεν παίρνει ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, κάτι που το συνδέουν με την ρήτρα που έχει μπει στη συμφωνία των Πειραιωτών με τη Σεβίλλη.

Ολυμπιακός - Ρόνι Λόπες: Με υψηλές προσδοκίες αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Σεβίλλη ο Πορτογάλος εξτρέμ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και δεν έχει δείξει ακόμα όσα μπορεί στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο, οι Ισπανοί παρακολουθούν την πορεία του και συνδέουν το γεγονός πως δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής, με το θέμα της ρήτρας που έχει μπει στη συμφωνία Ολυμπιακού-Σεβίλλης.

Όπως επισημαίνεται πάνω στο πλαίσιο αυτό, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα μπει σε διαδικασία για την κάλυψη του ποσού των 12 εκατομμυρίων ευρώ, που είναι η ρήτρα του παίκτη στο τέλος της χρονιάς…

Θυμίζουμε ότι οι απολαβές του Λόπες στους Πειραιώτες ανέρχονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ μέχρι στιγμής ο ίδιος έχει 5 συμμετοχές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags