Facebook Pixel ΑΕΚ - Αργύρης Γιαννίκης: "Αποκάλυψη" Γιαννίκη στα Σπάτα μετά τον Μελισσανίδη - Εκπληξη στην 11αδα - Αφήνει εκτός κορυφαίο άσο
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 13:36:00

"Αποκάλυψη" Γιαννίκη στα Σπάτα μετά τον Μελισσανίδη - Εκπληξη στην 11αδα - Αφήνει εκτός κορυφαίο άσο

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Αποκάλυψη" Γιαννίκη στα Σπάτα μετά τον Μελισσανίδη - Εκπληξη στην 11αδα - Αφήνει εκτός κορυφαίο άσο

Με ποιο σύστημα θα αγωνιστεί η Ένωση και οι αλλαγές στα πρόσωπα κόντρα στον Ατρόμητο. Πάνω σε τι δουλεύει ο Έλληνας κόουτς στις πρώτες προπονήσεις, η επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη και ποια η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

ΑΕΚ - Αργύρης Γιαννίκης: Σύντομη ήταν η παρουσία τού Μελισσανίδη στα Σπάτα, καθώς είχε φορτωμένο πρόγραμμα στις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε πρώτα με τον Γιαννίκη, στο γραφείο του, κι έπειτα τον παρουσίασε στους παίκτες.

Έκανε κατανοητό σε όλους ότι ο Γιαννίκης ήρθε στην ΑΕΚ για τρία χρόνια αλλά και ότι όλοι οι παίκτες έχουν την εμπιστοσύνη του Μελισσανίδη. Κάτι που σημαίνει ότι, τελικά, ο μόνος που δεν είχε την εμπιστοσύνη του ήταν ο Μιλόγεβιτς!

Ή, τέλος πάντων, κάποιος θα μπορούσε να το εκλάβει και έτσι, καθώς έφτανε η κρούση (όχι πρόταση, αλλά η κρούση!) από άλλη ομάδα για να βρεθεί ο νομιμοποιητικός παράγοντας και να διώξει τον Σέρβο προπονητή.



Στα της προπόνησης, ο Γιαννίκης κάνει σχετικά μικρό σε χρονική διάρκεια πρόγραμμα αλλά με μεγάλη ένταση, συν τακτική με στοχευμένες ασκήσεις που γίνονται σε μικρούς χώρους. Δεν απλώνεται σε ολόκληρο το γήπεδο, προφανώς για να κρατήσει τους παίκτες χωρίς να κρυώνουν στη διάρκεια της προπόνησης.

Ο νέος τεχνικός τής Ένωσης εδωσε τον τόνο για το 4-2-3-1 (οι οδηγίες του ήταν για το συγκεκριμένο σχεδιασμό), καθώς ο Γιαννίκης δεν θεωρεί ότι θα είναι καλό να αλλάξει το σύστημα άμεσα. Το ίδιο ισχύει και για τα πρόσωπα, για αυτό και σε μεγάλο βαθμό η 11άδα θα απαρτίζεται από παίκτες που, όπως λέμε, "δεν βγαίνουν". Δύσκολα θα δούμε τον Μάνταλο στην πίσω δυάδα, ως 8άρι μαζί με τον Σιμόες ή τον Λε Ταλέκ, αλλά ας μην αποκλείσουμε να δούμε εκεί τον Τσούμπερ και τον Μάνταλο μπροστά του...

 

*** ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αλλαγή Γιαννίκη στην ΑΕΚ, γίνεται Σάντος - Φέρνει... Καρτάλη - Ταξίδι μεταγραφής στη Γαλλία

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags