Facebook Pixel Super League: Πόλεμος στη Super League - Προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια ο Ολυμπιακός - Αυτός είναι ο λόγος
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-14 19:32:00

Πόλεμος στη Super League - Προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια ο Ολυμπιακός - Αυτός είναι ο λόγος

Sportdog Team
Πόλεμος στη Super League - Προσφεύγει στα πολιτικά δικαστήρια ο Ολυμπιακός - Αυτός είναι ο λόγος

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν στην Λίγκα καθώς ένας από τους συλλόγους του πρωταθλήματος αποφάσισε να καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση που δεν θα μπορέσει να βγάλει απόφαση το Διαιτητικό που ήδη έχει προσφύγει.

Ολυμπιακός: Στα πολιτικά δικαστήρια έχουν καταφύγει οι Ερυθρόλευκοι αν τελικά το Διαιτητικό δεν βγάλει απόφαση για την υπόθεση της Κεντρικής Διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League.

Οι Πειραιώτες έχουν προσφύγει κατά της Λίγκας αλλά και της ΕΠΟ για τις αποφάσεις που έχουν πάρει, έχοντας 11 ομάδες, εκτός από τον Ατρόμητο που δεν είχε προλάβει να κάνει υπόμνημα αλλά λέγεται ότι είναι μαζί με τους Ερυθρόλευκους. Η εκδίκαση ξεκίνησε στις 16:30 στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και εκεί έγινε γνωστή η απόφαση για την προσφυγή του Ολυμπιακού και στα πολιτικά για να ότι θα επέλθει λύση της υπόθεσης εάν κριθεί αναρμόδιο το Διαιτητικό.

Η προσφυγή έγινε στις 11/10 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ώστε, όπως αναφέρει η ΠΑΕ, να μην χαθούν οι προθεσμίες αν η αντίδικος πλευρά θέλει νέα αναβολή για να παρουσιάσει νέα έγγραφα ώστε να υποβάλλει ένσταση για εκπρόθεσμες πράξεις των Πειραιωτών, φέρνοντας παραδείγματα από την Ευρώπη, όπως το Champions League και την Ισπανία, μιας και η UEFA δεν ζητά κεντρική διαχείριση.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός ζήτησε να κατατεθεί στο Διαιτητικό και το νέο τροποποιημένο καταστατικό της ΕΠΟ, που είναι εναρμονισμένο με όσα αποφασίστηκαν στο ΔΣ της Super League, ενώ η έδρα αποφάσισε να δώσει προθεσμία για υπομνήματα μέχρι την Δευτέρα (18/10) στις 12 το μεσημέρι, με τις αποφάσεις να βγαίνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και μετά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags