Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Αυτόν στέλνει στον πάγκο για χάρη του Ροντρίγκες!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 10:00:00

Όλα… τούμπα ο Μαρτίνς - Απόφαση για Γκάρι, στέλνει πάγκο κορυφαίο όνομα - "Πλήγμα" από Εθνική

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα… τούμπα ο Μαρτίνς - Απόφαση για Γκάρι, στέλνει πάγκο κορυφαίο όνομα - "Πλήγμα" από Εθνική

Μεγάλα ρίσκα στον Ολυμπιακό και έξτρα πίεση ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την εξαιρετικά δύσκολη και εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, πόσο χρόνο μπορεί να παίξει ο Ροντρίγκες και ποιοι θα μείνουν εκτός ενδεκάδας. Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων αλλάζουν τα πλάνα.
 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποκτήθηκε για να δώσει σημαντικές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και αναμένεται να κάνει άμεσα το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Μετά από ένα διάστημα προσαρμογής και προετοιμασίας, ο Αφρικανός άσος δείχνει έτοιμος να μπει με... φόρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. Οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι άνθρωποι της ομάδας για τον Ροντρίγκες στο διάστημα της παραμονής του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ήταν εξαιρετικές.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις, ενώ στη συνέχεια η παρουσία στα ματς του Πράσινου Ακρωτηρίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ έφερε ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Το φανταστικό γκολ που πέτυχε με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σουτ κόντρα στη Λιβερία κάθε άλλο παρά σε... ανέτοιμο παίκτη παραπέμπει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να δώσει λεπτά συμμετοχής Ροντρίγκες στην κυριακάτικη (17/10,20:30) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δύσκολα θα τον δούμε στη βασική ενδεκάδα, αλλά είναι πολύ πιθανό να μπει στο ματς ως αλλαγή, ανάλογα φυσικά και με την εξέλιξη του αγώνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ονιεκούρου, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες και Βρουσάι αποκτούν έναν ακόμα ισχυρό "ανταγωνιστή" στη μάχη για την προτίμηση του Μαρτίνς.

Μιας και αναφερθήκαμε στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνς αντιμετωπίζει έναν αγωνιστικό... πονοκέφαλο για τον χώρο του κέντρου, λόγω του Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά.

Αμφότεροι έχουν κερδίσει φανέλα βασικού με τις εξαιρετικές φετινές τους εμφανίσεις, όμως προέρχονται από αγωνιστική καταπόνηση στα ματς της εθνικής Γουινέας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η διαφορά τους με τον Ροντρίγκες είναι ότι έπαιξαν τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα (σ.σ. ο Ροντρίγκες συμμετείχε σε δύο παιχνίδια και μάλιστα ως αλλαγή), συνεπώς η κούρασή τους από αγώνες και ταξίδια είναι δεδομένη.

Το θετικό για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Γιάν Εμβιλά, κάτι που του δίνει μια έξτρα λύση στο rotation. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Κούντε δεν έπαιξε πολύ με την Εθνική Καμερούν, ο Πορτογάλος προπονητής να έχει την πολυτέλεια να δώσει ανάσες στους επιβαρυμένους μέσους του (Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μπουχαλάκης) στα Ιωάννινα, ενόψει και του κρίσιμου ματς με την Άιντραχτ (21/10) για το Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελεσίγραφο" για Σεμέδο - Ο Ολυμπιακός δεν είναι... λαϊκή - Σκληρά "παζάρια" και μεγάλη ανατροπή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags