Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Γιοβάνοβιτς για Ιωνικό - Ποιον θα βάλει τέρμα; - Στην επίθεση μαζί με Καρλίτος ο...
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 18:32:00

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Γιοβάνοβιτς για Ιωνικό - Ποιον θα βάλει τέρμα; - Στην επίθεση μαζί με Καρλίτος ο...

Sportdog Team
Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Γιοβάνοβιτς για Ιωνικό - Ποιον θα βάλει τέρμα; - Στην επίθεση μαζί με Καρλίτος ο...

Τα αγωνιστικά πλάνα του Σέρβου τεχνικού για τη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ματς (16/10, 20:30). Η μάχη Διούδη-Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια και το ερωτηματικό για την άμυνα.

Παναθηναϊκός: Νίκη με πολλά γκολ και θέαμα θέλει, στο παιχνίδι εναντίον του Ιωνικού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτός είναι ο λόγος που σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς θα παίξει φουλ επίθεση από την αρχή στη Λεωφόρο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην κορυφή τής γραμμής κρούσης θα βρίσκεται ο Καρλίτος, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει άλλη 100% διαθέσιμη λύση για αυτή τη θέση. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι τα εντός έδρας παιχνίδια έτσι κι αλλιώς ταιριάζουν καλύτερα στον Καρλίτος.

Το σύστημα με το οποίο θα παίξει ο Γιοβάνοβιτς εναντίον τού Ιωνικού θα είναι το 4-4-2, και μαζί με τον Καρλίτος (και ίσως λίγο πιο πίσω, σε έναν κάπως πιο ελεύθερο ρόλο) θα βρίσκεται ο  Παλάσιος. Ο Αργεντινός άσος είναι μεγάλο... ζιζάνιο, είναι μπουκαδόρος και, το κυριότερο, δοκιμάζει διαρκώς τα πόδια του. Κι εδώ αρκεί να θυμίσουμε ότι όποιος σουτάρει, σκοράρει κιόλας. Το αντίστροφο δεν γίνεται...

Ακόμα, ο Παναθηναϊκός θα έχει κατά 99% ξανά κάτω από τα δοκάρια του τον Μπρινιόλι, που τα πήγε εξαιρετικά στο Φάληρο εναντίον τού Ολυμπιακού και, φαίνεται, ότι έχει αποκτήσει αυτή την περίοδο στάτους βασικού.

Υπό προϋποθέσεις θέση στην αρχική 11άδα ίσως να έχει και ο Φραν Βέλεθ, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι ο Σέρβος προπονητής θα του δώσει φανέλα βασικού. Αφενός γιατί προέρχεται από ένα διάστημα απουσίας, αφετέρου γιατί το δίδυμο Σάρλια-Πούγγουρα δεν τα πήγε άσχημα εναντίον του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags