Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν θέλει να συνεχίσει - Έχει κακές αναμνήσεις από τον Δικέφαλο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-15 20:52:00

Ατάκες... φωτιά για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν θέλει να συνεχίσει - Έχει κακές αναμνήσεις από τον Δικέφαλο"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Δεν θέλει να συνεχίσει - Έχει κακές αναμνήσεις από τον Δικέφαλο"

Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης έδωσε δημοσιογράφος του εξωτερικού που αναφέρθηκε σε ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά και τις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα.

Αντόνιο Τσόλακ: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο ρεπόρτερ της Μάλμε, Γιόχαν Ντολκόβ, όπου αναφέρθηκε για την πορεία του Κροάτη στην Σουηδία και τις προθέσεις του συλλόγου να πληρώσει τη ρήτρα στον ΠΑΟΚ.

"Αν δει κάποιος και τα στατιστικά του Τσόλακ καταλαβαίνει ότι τα πάει εξαιρετικά στη Μάλμε. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερ στη Σουηδία θα μπορούσε να αγγίξει και την πρώτη θέση. Μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 10 γκολ σε 22 αγώνες. Έχει όμως σημειώσει πέντε πολύ σημαντικά τέρματα στο Champions League και ειδικά εκείνα απέναντι στη Ρέιντζερ , τα οποία ήταν καθοριστικά για να περάσει η ομάδα στους ομίλους. 

Στον σύλλογο είναι όλοι πολύ ικανοποιημένη με την παρουσία του και μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τον Τσόλακ παίκτη-κλειδί για τη Μάλμε".

Για το αν θα δώσει 3 εκατ. ευρώ η Μάλμε για τον Τσόλακ σε δυόμισι μήνες που λήγει ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ: "Η Μάλμε θέλει τον παίκτη αλλά 3 εκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά για τη Μάλμε, το ρεκόρ μεταγραφής της είναι 2 εκατ. ευρώ. Ο σύλλογος τα έχει τα χρήματα επειδή τα τελευταία χρόνια ξανά βρίσκεται στο Champions League. Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη Μάλμε ανέρχεται στις 350.000 το χρόνο, την ώρα που ο Τσόλακ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ 450.000, οπότε σε περίπτωση που μείνει στην ομάδα θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας. 

Αν συμβεί αυτό θα υπάρχουν θέματα ισορροπιών στο σουηδικό σύλλογο και άλλοι ποδοσφαιριστές θα ζητήσουν παραπάνω χρήματα. Θα αλλάξουν γενικώς τα οικονομικά δεδομένα".

Για αν έχει υπάρξει επαφή της Μάλμε με τον ΠΑΟΚ,τόνισε: "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Περιμένουν να περάσει ο χρόνος και να εξετάσουν αν μπορούν να βρουν εναλλακτικές επιλογές στη θέση του Τσόλακ, ώστε να μπορέσουν να πάνε στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και να κάνουν  μια πρόταση με λιγότερα χρήματα από τη ρήτρα". 

Τέλος, για την στάση που έχει ο Τσόλακ στην υπόθεση, δήλωσε: "Ο παίκτης είναι ικανοποιημένος στο σύλλογο, βρήκε μια ομάδα που του ταιριάζει. Θέλει να μείνει και από ότι γνωρίζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις. Σε περίπτωση που δεν μείνει στη Μάλμε θα ψάξει μια νέα ομάδα ώστε να πάει ξανά δανεικός", είπε για τον Αντόνιο Τσόλακ ο Γιόχαν Ντολκβόλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags