Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα: "Σωτήρας" Κότσαρης στη Ριζούπολη - Έπιασε πέναλτι στο 93’ και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-23 21:01:00

"Σωτήρας" Κότσαρης στη Ριζούπολη: Έπιασε πέναλτι στο 93’ και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα! (vid)

Sportdog Team
"Σωτήρας" Κότσαρης στη Ριζούπολη: Έπιασε πέναλτι στο 93’ και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα! (vid)

Με γκολ του Ιωαννίδη ο Απόλλωνας Σμύρνης πήρε την πρώτη του νίκη (1-0) στο φετινό πρωτάθλημα, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Έσωσε την ομάδα της Ριζούπολης ο Κότσαρης, ο οποίος μπλόκαρε πέναλτι του Περέα στο 93'!

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα: Η μία από τις τρεις αλλαγές που έκανε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Τζανλούκα Φέστα, ο Νίκος Ιωαννίδης, πέτυχε το «χρυσό» γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης (48΄) με το οποίο η αθηναϊκή ομάδα νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο χρονικά ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Πέρα για πέρα δίκαιη η επικράτηση της «ελαφράς ταξιαρχίας», όχι τόσο γιατί ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο, όσο διότι έπαιξε πιο έξυπνα, έκλεισε τους χώρους προς την περιοχή της και αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική από τους Ηπειρώτες, που γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους μετά την εντός έδρας από τον Ολυμπιακό (1-2). 

Τεράστιο μερίδιο στη νίκη του Απόλλωνα έχει και ο Κότσαρης, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Περέα στο 93'. Συγκεκριμένα, στο 92ο λεπτό ο Μπαξεβανίδης υπέπεσε σε πέναλτι μετά από κόρνερ των φιλοξενούμενων, κάνοντας χέρι εντός περιοχής λίγο πριν διώξει τη μπάλα.

Όμως, ο Κότσαρης νίκησε τον Περέα και χάρισε ένα «χρυσό» τρίποντο στον Απόλλωνα, χάρη στο οποίο η ομάδα του ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Φέστα): Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Άλβες (46΄ Λισγάρας), Μπαξεβανίδης, Φαν Λα Πάρα (46΄ Μαρτίνες), Άντονι, Κάστρο, Τσιλούλης (90΄ Ντεντάνης), Παμλίδης (79΄ Βιτλής), Ντάουντα (46΄ Ιωαννίδης)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε (80΄ Παντελάκης), Πέερσμαν, Σνάιντερ (64΄ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Καραχάλιος (80΄ Μίνα), Γκαρντάβσκι (46΄ Μορέιρα), Περέα, Μιλιντσεάνου (46΄ Τριάδης)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags