Στίβεν Τσούμπερ: Μόνο αδιάφορα δεν περνάνε τα όσα κάνει ο Ελβετός ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό, μιας και στην πατρίδα του τα δημοσιεύματα τον αποθεώνουν, ενώ η τελευταία του εμφάνιση με τον Βόλο την Κυριακή (24/10) έδωσε την ευκαιρία για νέα αποθέωση από τις ιστοσελίδες της χώρας.

"Ξανά λαμπρός στην νέα του ομάδα ο Στίβεν Τσούμπερ, αυτή τη φορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο (3-1)", αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας «4-4-2.com". "Ο Τσούμπερ είναι σε φόρμα από τη μετακόμισή του στην Ελλάδα και συνέβαλε με ένα γκολ και δύο ασίστ στη νίκη της ομάδας του", συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ. "Νίκησε για ακόμη μία φορά χάρη στην ισχυρή του απόδοση. Έχει, πλέον, πέντε γκολ και δύο ασιστ σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος", καταλήγει το ρεπορτάζ.

Στο ίδιο κλίμα είναι και όσα έγραψε και η bluewin.ch "Τι λαμπρό επίτευγμα από τον Τσούμπερ", αναφέρει το δημοσίευμα και συμπληρώνει: "Στη νίκη επί του Βόλου με 3-1, προετοίμασε το πρώτο γκολ, σκόραρε το 2ο με ένα απίστευτο σπριντ και το σέρβιρε και το 3. Ο 30χρονος άσος είναι σε αξιοζήλευτη φόρμα".

Μάλιστα ο Στίβεν Τσούμπερ εξελίσσεται σε σούπερ σταρ της ΑΕΚ μετρώντας ήδη πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 569 λετπά, ενώ δείχνει να μπορεί να κάνει ατομικό ρεκόρ καθώς το 2011 και 2012 πέτυχε 10 τέρματα με την φανέλα της Γκρασχόπερς.