Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Μήνυμα επιστροφής στο Λιμάνι έχουν στείλει οι Πειραιώτες στον Πορτογάλο στόπερ, κι αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε από την πατρίδα του (έκανε προπονήσεις στο γήπεδο της Εστρέλα) για να ενσωματωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

 

Οι Πειραιώτες έχουν βάλει τον ορίζοντα της επιστροφής του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεδομένου ότι ο Σεμέδο δεν φαίνεται ότι επιστρέφει για να μείνει αλλά για να πωληθεί. Δηλαδή θα μπει ξανά σε ρυθμούς ομάδας, με επιστροφή στις αποστολές και στους αγώνες, ώστε να βγει στη βιτρίνα για να πωληθεί.

 

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη στην πορτογαλική εφημερίδα A΄ Bola, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την κατάσταση του Σεμέδο αλλά και για την προοπτική που μπορεί να υπάρξει για πώλησή του σε ομάδα της Πορτογαλίας.

 

"Σε άριστη κατάσταση ο Σεμέδο - Θα παίξει στον Ολυμπιακό" - Να ξεχάσουν τα 10 εκατ. ευρώ

 

"O Σεμέδο είναι επαγγελματίας και αγωνιστικά είναι σίγουρα σε άριστη κατάσταση. Τον βοήθησε που βρέθηκε στην Πορτογαλία, για να απομονωθεί από όσα είχαν συμβεί στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα", ανάφερε ο Μ. Κορέια στο sportdog.

 

Θα ξαναβρεί χώρο στην 11άδα του Ολυμπιακού;

 

"Ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει, είναι Πορτογάλοι και οι δύο, τον ξέρει καλά, τον υπολογίζει στον Ολυμπιακό. Αν θέλουν να τον πουλήσουν τον Γενάρη θα πρέπει να τον βάλουν να παίζει".

 

Υπάρχει προοπτική για να επιστρέψει στην Πορτογαλία;

 

"Στην Πορτογαλία δεν ασχολούνται ακόμα με τις μεταγραφές του Γενάρη. Στο ρεπορτάζ τής Μπενφίκα μπορεί να βρεθεί το όνομα του Σεμέδο, γιατί ο Ζεσούς τον γνωρίζει καλά και πάντα τον έχει στο μυαλό του. Η Μπενφίκα έχει τώρα 3-4 καλούς παίκτες στην άμυνα, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι νωρίς". 

 

Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, όποια κι αν δείξει ενδιαφέρον μπορεί να δώσει τα 10 εκατ. ευρώ που ζητούσε ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον το περασμένο καλοκαίρι;

 

"Αν ασχοληθεί πορτογαλική ομάδα τον Γενάρη πολύ δύσκολα θα δώσει τόσα λεφτά για τον Σεμέδο".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον πουλάει μέχρι 20 εκατ. ο Ολυμπιακός" - Το κόλπο με Ιταλία "απογειώνει" το deal - Νέος... Ρέτσος