Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού αναφορικά για τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς την Πέμπτη και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Συγκεκριμένα, ο 30 εξτρέμ είχε υποστεί μία υπερέκταση στο προσαγωγό μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή την αναμέτρηση παραχώρησε τη θέση του και έκανε θεραπεία, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημά του. Τελικά τα κατάφερε και είναι απόλυτα έτοιμος από ιατρικής άποψης.
Μένει να δούμε, αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, ο Μαρτίνς να τον κρατήσει στα «πιτς», ώστε να μην υπάρχει κάποιο ρίσκο. Από την άλλη, ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν κρατιέται και θέλει να αγωνιστεί.
Οι εντυπώσεις που είχε αφήσει από το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν κάτι παραπάνω από θετικές. Έτσι, με αυτό το τρόπο έδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στους «ερυθρόλευκους».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο