Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η... κατάρα Δώνη πάνω από την Τούμπα - "Καμπανάκι" για Λουτσέσκου - Εκτός 11αδας κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-29 13:59:00

Η... κατάρα Δώνη πάνω από την Τούμπα - "Καμπανάκι" για Λουτσέσκου - Εκτός 11αδας κορυφαίο όνομα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η... κατάρα Δώνη πάνω από την Τούμπα - "Καμπανάκι" για Λουτσέσκου - Εκτός 11αδας κορυφαίο όνομα!

Τεράστια ανησυχία στον ΠΑΟΚ, παίρνει τα μέτρα του ο Ρουμάνος. Γιατί υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στον Δικέφαλο, η δύσκολη συνέχεια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποιες αλλαγές ετοιμάζεται στο αρχικό σχήμα και για θέλει να... προφυλάξεις βασικούς ποδοσφαιριστές του.

ΠΑΟΚ: Μουρμούρα υπάρχει στον Δικέφαλο με τις θλάσεις που έχει παρουσιάσει η ομάδα μέχρι στιγμής, καθώς ο Μιτρίτσα είναι το τελευταίο θύμα και, μέχρι στιγμής, έχουν μαζευτεί κάμποσοι. Η κατάσταση σε μεγάλο βαθμό θυμίζει το τεράστιο πρόβλημα που είχε προκύψει πριν μερικά χρόνια επί θητείας Γιώργου Δώνη και Ιγκόρ Τούντορ.

 

Γιατί δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές που είναι σε μια... άλφα ηλικία και δεν μπορούν να παίζουν πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά και οι υπόλοιποι (καλή ώρα όπως ο Μιτρίτσα) που φορτίζονται πολύ από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

 

Σε κάθε περίπτωση, στο παιχνίδι που ακολουθεί κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πασχαλάκης, στόπερ οι Μιχαϊλίδης και Βαρέλα, ενώ πλάγια μπακ για δεξιά "παίζουν" οι Τέιλορ-Ροντρίγκο, ενώ αριστερά θα είναι ο Βιεϊρίνια.

 

 

Κούρτιτς και Σβαμπ θα βρεθούν στα χαφ, Ζίβκοβιτς, Καντουρί και Μπίσεσβαρ μπροστά τους και πιο προωθημένος ο Σφιντέρσκι.

 

Παρόλα αυτά ο Λουτσέσκου θα προσέξει πολλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως τα λεπτά συμμετοχής που θα έχουν συγκεκριμένοι παίκτες. Όπως είναι για παράδειγμα ο Κούρτιτς και ο Βιεϊρίνια, που επιστρέφουν από αποχή και ο Ρουμάνος τεχνικός έχει να σκέφτεται Ευρώπη και Παναθηναϊκό μπροστά του.

 

Πλην των δύο που αναφέραμε, αλλαγή εκτός απροόπτου θα βγει και ο Σβαμπ, καθώς επίσης είναι πολύ καταπονημένος από τα διαδοχικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και στη διάρκεια του ματς ο Λουτσέσκου αναμένεται να τον ξεκουράσει...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη... μεταγραφή του ΠΑΟΚ για Γενάρη - "Πανηγυρίζει" ο Λουτσέσκου (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags