Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2024
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-30 15:35:00

"Καθάρισε" για Ζίβκοβιτς με "χρυσό" συμβόλαιο ο Σαββίδης - Πρώτη φορά τόσα χρήματα μετά το FFP!

Οι Μιχείες
"Καθάρισε" για Ζίβκοβιτς με "χρυσό" συμβόλαιο ο Σαββίδης - Πρώτη φορά τόσα χρήματα μετά το FFP!

Πώς και γιατί θα είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος στον νέο ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση με τον Σέρβο όταν... κόλλησε και το συμβόλαιο που ίσως δείχνει ότι αλλάζει ξανά πολιτική ο Δικέφαλος. Με ποιον μίλησε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και πότε έκλεισε η συμφωνία.

ΠΑΟΚ - Αντρίγια Ζίβκοβιτς: To πρώτο (1) απο τα δεκατέσσερα (14) συμβόλαια στον ΠΑΟΚ που τελειώνουν το καλοκαίρι είναι πλέον... κομπλε για ανανέωση! Και μάλιστα αυτό που έκαιγε περισσότερο τον Οργανισμό του ΠΑΟΚ, αποτελώντας την Νο 1 προτεραιότητα του. Ισως μάλιστα και το μοναδικό που η οικογένεια Σαββίδη δεν ήθελε να αφήσει να μπει στο τελευταίο 6μηνό του, οπότε και θα ήταν ελεύθερος ο παίκτης να υπογράψει όπου ήθελε. Μιλάμε ασφαλώς για τον Αντριγια Ζίβκοβιτς, που θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το 2024!

Και επειδή στην στήλη δεν αρέσει να αναπαραγάγει... γνωστές και τετριμμένες ειδήσεις πάμε να δώσουμε τίπς ως follow up της συμφωνίας.

1. Οι ετήσιες αποδοχές του Ζίβκοβιτς θα είναι πλέον 1.300.000 ευρώ συν μπόνους!! Δηλαδή ο Ιβάν του έδωσε το πιο υψηλό συμβόλαιο, καθιστώντας τον Σέρβο ως τον πλέον ακριβοπληρώμενο του ρόστερ, στην νέα εποχή του ΠΑΟΚ.

2. Σημειολογικά έχει την σημασία του πως τόσο στα χρόνια της θηλιάς του ffp (μετά το ντάμπλ), όσο και το καλοκαίρι που πέρασε, στην μετά ffp εποχή στην Τούμπα, η διοίκηση του ΠΑΟΚ απέφευγε να δίνει συμβόλαια εκατομμυρίου, χαράζοντας  μια πολιτική που το ταβάνι τους ήταν τα 800άρια/900άρια.

3. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στην συνέχεια αν το νέο συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς, που είναι plus 1.000.000 ευρώ, απλά θα αποτελέσει την εξαίρεση ή θα "εγκαινιάσει" μια νέα πολιτική, της επιστροφής στα παλιά μεγάλα συμβόλαια που πρόσφερε απλόχερα ο Σαββίδης, ανταγωνιζόμενος τον Ολυμπιακό (σε αυτό το επίπεδο).

4. Την υπόθεση ανανέωσης του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, από την στιγμή που μπήκε στο τελικό της στάδιο και έπρεπε να ξεκολλήσει, είχε αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης. Μιλώντας απευθείας με τον πατέρα του παίκτη, που είναι και ο ατζέντης του. Άλλωστε ο μεγαλομέτοχος έχει πολύ άκρες στο λεγόμενο σερβικό λόμπι και ειδικότερα με τους Παρτιζάνους. Μάλιστα η οικογένεια του άσου έχει ιδρύσει και μανατζερικό Γραφείο, με μοναδικό πελάτη αυτή την στιγμή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Γιόβιτσα και η Αντριγιάνα Ζίβκοβιτς είναι οι ιδιοκτήτες του Γραφείου ZILE FOOTBALL MANAGMENT...

5. Η συμφωνία Σαββίδη - Ζίβκοβιτς δεν προέκυψε τώρα. Είναι αρκετών ημερών. Απλά διέρρευσε πρώτα στο Βελιγράδι και έτσι δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο μυστική, Οπότε μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βράζουν" στον ΠΑΟΚ για τον... πόλεμο - "Θα φύγουν από την πόλη" - Αίτημα Σαββίδη για 2 εκατομμύρια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags