Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σίντζι Καγκάβα: Εξελίξεις με Καγκάβα στον ΠΑΟΚ - Ποια ομάδα επανέρχεται για τον Ιάπωνα - Νέα επαφή για Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-31 11:16:00

Εξελίξεις με Καγκάβα στον ΠΑΟΚ - Ποια ομάδα επανέρχεται για τον Ιάπωνα - Νέα επαφή για Γενάρη!

Sportdog Team
Εξελίξεις με Καγκάβα στον ΠΑΟΚ - Ποια ομάδα επανέρχεται για τον Ιάπωνα - Νέα επαφή για Γενάρη!

Ο Σίντζι Καγκάβα δεν έχει καταφέρει να βρει την θέση του στον Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην τον υπολογίζει και τον Ιάπωνα να κάνει ήδη τις επαφές του για να επιστρέψει στην πατρίδα του από τον Ιανουάριο.

ΠΑΟΚ - Σίντζι Καγκάβα: Αποφασισμένη να πείσει τον Σίντζι Καγκάβα να επιστρέψει στην Ιαπωνία δείχνει η Σερέζο Οσάκα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην ασιατική χώρα.

«Αποκαλύφθηκε ότι η Σερέζο Οσάκα θα έχει νέα επαφή με τον Σίντζι Καγκάβα για να επιστρέψει τον χειμώνα στην Ιαπωνία. Είχε κάνει ξανά πρόταση, πριν από ένα χρόνο, αλλά τότε (ο παίκτης) είχε αποφασίσει να μείνει στην Ευρώπη. 

Αν επιστρέψει, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 11,5 χρόνια (από τον Ιούνιο του 2010) που θα επιστρέψει στην Ιαπωνία. Ο Καγκάβα δεν έχει παίξει σε κανένα ματς από τις 12 Σεπτεμβρίου», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Επίσης γίνεται αναφορά και στους τραυματισμούς που είχε ο Ιάπωνας από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ και επισημαίνει ότι η Σερέζο σκοπεύει να δώσει ένα μικρό ποσό για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Δικεφάλου για να τον αφήσει να φύγει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags