ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (2/11) ένιωσε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και η σοβαρότητα του προβλήματος θα φανεί μετά τα αποτελέσματα της μαγνητικής που θα υποβληθεί, με την συμμετοχή του τόσο στην αναμέτρηση του Δικεφάλου του Βορρά της Πέμπτης (4/11) με την Κοπεγχάγη, όσο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να είναι στον... αέρα.

"Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του, δίνοντας έμφαση κυρίως στο τακτικό κομμάτι. Την Τρίτη (02.11) η προπόνηση ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και το καθιερωμένο rondo και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου .

Η στόχευση αρχικά αφορούσε την επιθετική συμπεριφορά με έμφαση στην ανάπτυξη. Τη σκυτάλη πήρε η ανασταλτική λειτουργία μέσα από ασκήσεις για την καλύτερη προσαρμογή και τη γρήγορη μετάβαση.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κι αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Οι Μιτρίτσα , Σίντκλεϊ κι ο Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες και ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (03.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Το απόγευμα στις 19:15 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου της Κοπεγχάγης, ενώ στις 20:00 οι Δανοί θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.