Facebook Pixel Γιώργος Τζαβέλλας: Τα είπε... όλα ο Τζαβέλλας στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό - "Σας ευχαριστούμε γιατί..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 20:50:00

Τα είπε... όλα ο Τζαβέλλας στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό - "Σας ευχαριστούμε γιατί..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τα είπε... όλα ο Τζαβέλλας στην ιστοσελίδα της Άιντραχτ πριν τον Ολυμπιακό - "Σας ευχαριστούμε γιατί..." (ΦΩΤΟ)

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των Αετών έδωσε ο αμυντικός της Ένωσης μέσω της οποίας μίλησε για την παρουσία του στην γερμανική ομάδα, ενώ παράλληλα την ευχαρίστησε για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ο Έλληνας αμυντικός της ΑΕΚ που πέρασε από την Άιντραχτ την σεζόν 2010-11, έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας λίγες ώρες πριν τον αγώνα τους με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση της Πέμπτης (4/11) όσο και σε άλλα.

Για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του από το πέρασμα του από την Άιντραχτ: "Οι αναμνήσεις μου από την Άιντραχτ είναι φανταστικές. Το ομαδικό πνεύμα ήταν πολύ δυνατό, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και μου άρεσε επίσης η πόλη! Η Άιντραχτ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο που κατά τα άλλα ήξερα μόνο από την εθνική ομάδα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό!".

Όσο για το τι θυμάται έντονα, επισήμανε: "Σίγουρα το πρώτο μισό της σεζόν 2010/11, το οποίο ολοκληρώσαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για μένα ήταν σχεδόν σαν παραμύθι".

Για το γκολ του από τα 73 μέτρα το 2011 κόντρα στη Σάλκε "Ήταν μια πολύ καλή πάσα στην πλάτη της άμυνας που μπέρδεψε τον Μάνουελ Νόιερ (γέλια). Τελικά η τύχη παίζει πάντα ρόλο σε ένα τέτοιο χτύπημα".

Αν έχει διατηρήσει επαφές με την Άιντραχτ ή παλιούς του συμπαίκτες: "Έχω πολλούς φίλους στη Φρανκφούρτη τους οποίους επισκέπτομαι συχνά. Μου αρέσει πολύ η πόλη και οι Έλληνες που μένουν εκεί".

Για τον Ολυμπιακό: "Η ομάδα  αποτελείται από πολύ δυνατούς παίκτες που έχουν αποκτήσει διεθνή εμπειρία τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς στην Αθήνα, όπως και στο πρώτο παιχνίδι".

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα: "Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο του πρωταθλήματος. Έχουμε ήδη κάνει μερικά βήματα μπροστά. Ωστόσο, πρέπει να επενδύσουμε ακόμα πολλή δουλειά και αγάπη για να πετύχουμε κάτι παρόμοιο με αυτό που έχετε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στη Γερμανία. Είναι σημαντικό ως ελληνικό ποδόσφαιρο να κερδίζουμε  κερδίζουμε βαθμούς στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό οι ομάδες επικεντρώνονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δυστυχώς είχαμε κάποιες κακές φάσεις τα τελευταία χρόνια, γι' αυτό και χάσαμε πολλούς βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA".

"Ελπίζω να γίνει ένα υπέροχο ματς που θα απολαύσει το κοινό. Ελπίζω επίσης οι καλεσμένοι από τη Γερμανία να γνωρίσουν τη όμορφη και φιλόξενη Αθήνα και τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην Άιντραχτ κάθε επιτυχία. Σας στέλνω την αγάπη μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με τον δανεισμό του Τσούμπερ στην ΑΕΚ εμπλουτίσατε τη Super League", είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags