Facebook Pixel Super League: Νέος... πόλεμος για τη διαιτησία - Σουπερλιγκάτη ομάδα πάει στα δικαστήρια τον Κλάτενμπεργκ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-02 22:28:00

Νέος... πόλεμος για τη διαιτησία - Σουπερλιγκάτη ομάδα πάει στα δικαστήρια τον Κλάτενμπεργκ!

Sportdog Team
Νέος... πόλεμος για τη διαιτησία - Σουπερλιγκάτη ομάδα πάει στα δικαστήρια τον Κλάτενμπεργκ!

Η ελληνική διαιτησία δεν... ησυχάζει ποτέ, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο.
 

Super League: Ο Απόλλων Σμύρνης έστειλε εξώδικο στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (30/10) στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 4-1, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και μάλιστα προέβη σε "σκληρές" δηλώσεις κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» τον θεωρεί υπεύθυνο για τις κακές διαιτησίες που θεωρεί ότι έχει στα παιχνίδια του, ενώ του χρεώνει το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ξένος διαιτητής σε κάποια αναμέτρησή του. Μάλιστα, η αθηναϊκή ΠΑΕ στο εξώδικο τονίζει ότι καθιστά υπεύθυνο τον Κλάτενμπεργκ για την αγωνιστική και οικονομική ζημία που μπορεί να υποστεί.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έδωσε πριμ στους παίκτες του παρά την ήττα, δίνοντάς τους τα εύσημα για την προσπάθεια και την εμφάνισή τους στο ματς της Τούμπας.

«Οι διαιτητές μας έκλεψαν, αναγνωρίζω την προσπάθεια σας… Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Σας αξίζουν συγχαρητήρια, σας περιμένει πριμ. Έχουμε καλή ομάδα, προχωράμε», είπε ο Μονεμβασιώτης στους παίκτες στο ξενοδοχείο, που είχε καταλύσει η αποστολή των «κυανόλευκων» έπειτα από την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags