Facebook Pixel Τζιμπρίλ Σισέ: Ατάκες Σισέ που θα... συζητηθούν - Θεωρεί ισάξιο του Μέσι παίκτη που ήθελε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-03 22:28:00

Ατάκες Σισέ που θα... συζητηθούν - Θεωρεί ισάξιο του Μέσι παίκτη που ήθελε Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ατάκες Σισέ που θα... συζητηθούν - Θεωρεί ισάξιο του Μέσι παίκτη που ήθελε Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των φίλων των Πρασίνων έκανε μια δήλωση που... θα συζητηθεί μιας και ανέφερε σαν ισάξιο του Αργεντίνου σούπερ σταρ έναν ποδοσφαιριστή που είχε ακουστεί έντονα για τους Ερυθρόλευκους και την Ένωση

Τζιμπρίλ Σισέ: Μπορεί ποτέ να μην έκανε την καριέρα που έπρεπε βάσει του ταλέντου του, όμως ο Χατέμ Μπεν Αρφάμ που ακούστηκε πολλές φορές για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι, είχε μια καριέρα γεμάτη μεταπτώσεις και αυτή τη στιγμή είναι χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρησή του από την Μπορντό.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, όμως, μιλώντας σε κανάλι του YouTube, για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, αλλά και για τον Μπενζεμά, είπε πως ο πρώην παίκτης της Λυών είναι ισάξιος με τον Λιονέλ Μέσι.

"Τεχνικά, ίσως ακουστώ τρελός αλλά πιστεύω ότι ο Μπεν Αρφά σε ένα καλό επίπεδο είναι το ίδιο καλός με τον Μέσι. Τον έχω δει να κάνει απίθανα πράγματα. Θα το ξαναπώ, ο Χατέμ στα καλύτερά του είναι ο ίδιος ο Μέσι", είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags