Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Οριστική απόφαση για Φαν’τ Σχιπ - Ανατροπή με Μανωλά και Σωκράτη - Πρόταση των διεθνών στην ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-04 14:10:00

Οριστική απόφαση για Φαν’τ Σχιπ - Ανατροπή με Μανωλά και Σωκράτη - Πρόταση των διεθνών στην ΕΠΟ!

Οι Μιχείες
Οριστική απόφαση για Φαν’τ Σχιπ - Ανατροπή με Μανωλά και Σωκράτη - Πρόταση των διεθνών στην ΕΠΟ!

Ποιοι τον θέλουν από τους Big-4, το νέο πρότζεκτ και ο Ολυμπιακός. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει την οριστική συμφωνία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου και την επιθυμία των παικτών να παραμείνει στον πάγκο. Τι θα γίνει με τους... Ολυμπιακούς;

Αν η Εθνική Ελλάδας δεν είχε να δώσει τα δυο τελευταία παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, τότε σήμερα η ΕΠΟ θα ανακοίνωνε την παραμονή στον Τζον Φαν Σχιπ στην Εθνική Ελλάδας!!

 

Κι αυτό αφού υπάρχει μια ξεκάθαρη, ισχυρή τάση μέσα στην Ομοσπονδία, που ήθελαν/θέλουν την...ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ του Ολλανδού. Και μια δεύτερη τάση, στους διοικούντες της Ομοσπονδίας, που χωρίς να είναι αρνητική, προτιμάει να περάσουν πρώτα οι αγώνες με Ισπανία, Κόσσοβο και μετά να κλείσουν με... άνεση και χωρίς πίεση το θέμα της ανανέωσης του Φαν Σχιπ.

 

Για την στήλη πάντως ο νέος προπονητής της "γαλανόλευκης" θα είναι ο...παλιός. Δηλαδή θα συνεχίσει ο Φαν Σχιπ. Ντεφάκτο... Και γιατί υπάρχει η πεποίθηση στην ισχυρή πλειοψηφία στο Πάρκο Γουδή πως δεν μπορούν να βρούν καλύτερο από τον Ολλανδό και γιατί δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία προεργασία με άλλον υποψήφιο για την θέση. Επίσης τον θέλουν οι παίκτες, τον θέλουν οι Κωνσταντινίδης - Φύσσας, τον θέλουν οι 3 της Big 4, τον θέλουν οι...πιάτσες.

 

 

Πάμε και σε μερικές λεπτομέρειες της υπόθεσης:

 

ΦΑΝ ΣΧΙΠ-1: επικοινώνιακά δεν ήταν τυχαίο πως έδωσε μεγάλη συνέντευξη πριν συναντηθεί/συζητήσει με την ΕΠΟ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ούτε ο τι φρόντισε να διευκρινήσει πως δεν έχει πρόβλημα με τους Μανωλά, Σωκράτη και πως αυτός τους ήθελε/θέλει στην Εθνική Ελλάδας αλλά ήταν απόφαση των παικτών να μην πάνε. Ο Ολλανδός, που θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της "γαλανόλευκης" κοινώς έριξε και τις...γέφυρες του για το νέο "πρότζεκτ". Προφανώς για να μην φάει...άκυρο από τους Ολυμπιακούς.

 

ΦΑΝ ΣΧΙΠ-2: συναντήθηκε σήμερα με τους Κώστα  Κωνσταντινίδη - Ιάκωβο Φιλιππούση και σύμφωνα με την διαρροή από ΕΠΟ υπάρχει κοινή πρόθεση να συνεχίσουν αλλά θα πρέπει να... περιμένουν(!) και την εικόνα/αποτελέσματα στα ματς με Ισπανία και Κόσσοβο. Η δική μου ερμηνεία κι αυτού αλλά κι από όσα κυκλοφορούν στις πιάτσες των agents (ελληνογερμανική και ολλανδική), είναι πως το συμβόλαιο του Ολλανδού θα ανανεωθεί ως το 2024! Η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη. Υπάρχει ήδη θετική εισήγηση των δυο τεχνικών διευθυντών Κωνσταντινίδη και Φύσσα, ο πρώτος άλλωστε είχε συμβολή στο να πάει στην "γαλανόλευκη" ο Φαν Σχιπ. Αν πάντως, ειδικά κόντρα στην Ισπανία, η Εθνική τα πάει εξίσου καλά όπως με την Σουηδία, τότε όλα θα πάνε...ζάχαρη για να ανακοινωθεί, στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου, "πανηγυρικά" η ανανέωση του Φαν Σχιπ...   

 

ΦΑΝ ΣΧΙΠ-3: στην διοίκηση της ΕΠΟ εκτός από την εισήγηση του Κωνσταντινίδη για παραμονή του Ολλανδού εκλέκτορα, έχει μεταφερθεί και η άποψη βασικών διεθνών (ακόμη και κάποιων που δεν παίζουν τώρα) πως θα πρέπει να συνεχίσει μέχρι το Euro 2024! To κορυφαίο επιχείρημά τους  είναι πως έχει φτιάξει ένα γκρούπ ομάδας με... team spirit, καθαρά αποδυτήρια και νεανικό μέσο όρο ηλικίας. Επαναλαμβάνω, ο Φαν Σχιπ είναι το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει στον πάγκο της "γαλανόλευκης", με πάνω κάτω τις ίδιες αποδοχές και ίσως μια σημαντική προσθήκη στο επιτελείο του...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψηλά στη λίστα ομάδων των Big-4 ο Κιομουρτζόγλου - "Ανακάλυψη" Ίβιτς - Καραμπόλα με... Άρη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags