Facebook Pixel ΑΕΚ: Έξαλλοι οι ΑΕΚτζήδες! Επίθεση σε Γιαννίκη – Κράξιμο σε Τσούμπερ, Τζαβέλλα, Ρότα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-06 22:18:00

Έξαλλοι ΑΕΚτζήδες και με Γιαννίκη - Κράξιμο σε Τσούμπερ, Τζαβέλλα, Ρότα - "Λυπάμαι τον Στανκοβίτς"!

Sportdog Team
Έξαλλοι ΑΕΚτζήδες και με Γιαννίκη - Κράξιμο σε Τσούμπερ, Τζαβέλλα, Ρότα - "Λυπάμαι τον Στανκοβίτς"!

Οργή στον κόσμο της Ένωσης μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη εναντίον του Απόλλωνα. Ποιοι μπήκαν στο... στόχαστρο και η σκληρή κριτική για πρώτη φορά στον Έλληνα προπονητή. Τι του... χρεώνουν και τι ζητάνε για τη συνέχεια;

ΑΕΚ: Η ισοπαλία με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League προκάλεσε οργή στον κόσμο.

Το 2-2 για την ΑΕΚ απέναντι στη Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία παλεύει για τη σωτηρία και την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε 4 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα συνοδεύτηκε από σχόλια οργής από τους Ενωσίτες. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων κατέκλυσαν με μηνύματα τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. Εκεί ξέσπασαν κατά του προπονητή καθώς και των Τσούμπερ, Τζαβέλλα, Ρότα.

Διαβάστε μερικά από τα μηνύματα που συγκέντρωσε το Sportdog:

Μόνο εμείς θα μπορούσαμε να χάσουμε βαθμούς από τον Απόλλωνα....μόνο εμείς....ότι χειρότερο αφού έρχεται διακοπή..

Απλά δεν είναι δυνατόν αν θες να πάρεις πρωτάθλημα να χάνεις βαθμούς από 0-3 στον ΟΦΗ και να μην μπορείς να πάρεις τον Απόλλωνα εντάξει επιτέλους να σοβαρευτον λίγο να καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια από την αρχή Αλλιώς για μένα ρεν πέρνεις πρωτάθλημα δίνεις θάρρος στο χωριάτη ΗΜΑΡΤΩΝ πια είστε ΑΕΚ δείξτε ότι δεν μασάτε είστε σε ομάδα με ιστορία και κακαλα η ομάδα έχει πόλεμο και μόνο εται μπορεί να πάρει πρωτάθλημα όχι έχασα 2 βαθμούς δεν τρέχει κάτι μωρέ πεισμωστε και όχι για έναν αγώνα μόνιμα η ΑΕΚ είναι μόνο για τίτλους και νίκες καλό βράδυ!!

Να δώσουμε συγχαρητήρια για άλλη μια ομάδα που την αναστήσαμε....

Έπαθε κρίση πανικού η ομάδα στην ιδέα ότι θα περνούσε πρώτη...δεν μπορείς να μιλάς για πρωτάθλημα όταν δεν νικας τέτοια ματς και πετάς βαθμούς....λίγη σοβαρότητα γιατί την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε στο -6

Φτάνει με τον ρότα βασικό .. ένας μικρός μπακακης είναι.. στο πρώτο γκολ κάθεται και τον κοιτάει σαν σερβιτόρος που περιμένει να πάρει παραγγελία μέχρι να κάνει την σέντρα ο άλλος

Τσάμπα γκέλα σήμερα..ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μπορούσε να χε βάλει 3 γκολ.. κακή παρουσία από Τζαβέλλα Ρότα και με 2 φάσεις φάγαμε 2 γκολ..

Έτσι είναι όταν έρχεσαι με αυτόν τον Απόλλωνα 2-2 τα πράγματα δεν είναι καλά τσουμπερ ατομισταρε δώσε καμία πάσα στον μανταλο να γίνει το 0-2 αλλά που θέλει πάγκο.

o Ελβετός ήταν ξεκούρντιστος και ο Ρότα σχεδόν ανύπαρκτος @ Ο Τζαβέλας με τον Βράνιες δεν φτιάχνουν δίδυμο εμπιστοσύνης @ Ευτυχώς είχαμε τον Μάνταλο και τον Μοχαμαντι σε πολύ καλή βραδιά @ Θέλουμε παίχτες το ξέρουμε μην το κουράζουμε. @@@@Τυχεροί που ήρθε ο Γιαννίκης και έβγαλε ασσο απ το μανίκι και σέντερ μπακ δώρο τον Μήτογλου αλλιώς ολη τη χρονιά ....με δυο γκολ παθητικό μ.ο. θα την βγάζαμε. Συνεχίζουμε.

Μια ομάδα ποτισμένη με ηττοπάθεια και συνηθισμένη στην αποτυχία δεν γίνεται να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη... Ολη η ιστορία και το κατά πόσο μπορούμε να διεκδικησουμε το πρωτάθλημα θα κριθεί κατά 80 % σε 2 εβδομάδες

Λυπάμαι τον Στανκοβίτς... Κόβει το τετ α τετ και τον καρφώνει και δευτερος που περνά σα σταματημένος τα γηραιά στόπερ... Θυμίζω άρθρα του καλοκαιριού: " Ο Τζαβέλλας δεν έρχεται ως ο ηγέτης της άμυνάς αλλά ως εναλλακτική λύση..." , "Ο βράνιες θα ήταν μια χαρά λύση μαζί με τον στόπερ ηγέτη που κυνηγά η ΑΕΚ!" Τελικά πήραμε τα ανταλλακτικά και δεν πήραμε...τον κινητήρα!

15 κορνερ στο πρώτο ημίχρονο για να βαλεις 1 γκολ νοοτροπία μικρης ομαδας σημερα μετα θέλουμε να νικησουμε τον Ολυμπιακό...αραουχο χάνει τετ α τετ μονος... Άμυνα παιδική χαρά...ευγε... Εντωμεταξυ δεν καταλαβαίνω γιατι δεν βαζει ο γιαννικης αμραμπατ αφου είναι διαθέσιμος... Αν δεν νικησουμε Ολυμπιακό τελος η χρονια για αλλη μια φορα

Δύο φάσεις κάνανε δύο φάγαμε

4 γκολ είχαν ,σήμερα βάλανε δύο.

Βρανιες κ Τζαβέλλας στην άμυνα άλλου για αλλού.στο κέντρο αν δε του βγει του μάνταλου δημιουργία μηδέν

Στοίχισε κ ο ατομισμός που σε φάσεις πάρε βάλε τελείωναν τις φάσεις μόνοι τους στα πανηγύρια

Πολύ κακή στο σύνολο η ομάδα

Αμπραμπατ δε θα πρέπει να βγαίνει από εντεκάδα ούτε με κομμένα και τα δύο πόδια

Με Μητογλου σήμερα δε χαναμε

Αυτόν το τύπο στην άμυνα που σκύβει στις κεφαλιές δεν μπορεί να τον πετάξει έξω και ας παίζουμε και λιγότεροι; Τουλάχιστον έτσι θα ξέρουν οι υπόλοιποι να φυλάξουν στην άμυνα. Έλεος με δαύτον....

Μια χαρά .Ο στόχος να το πάρει ο Γιαννίκης αήττητος υπάρχει ακόμα….Και το 18 που το πήραμε , είχαμε χάσει από τον Απόλλωνα .

Λάθη του πάγκου το σημερινό. Έπρεπε να βγει ο Τσουμπερ, έπρεπε να μην ξεκινήσουν ο Ρότα και ο Λεταλεκ. Ο δεύτερος μαζί με τον Τζαβελλα και τον πρώην προπονητή ήταν βιαστικές επιλογές. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και οι ισοπαλίες δεν είναι απίθανες. Αν η ομάδα θέλει να το χτυπήσει, θα πρέπει να πάρει το ντέρμπι για να μην χάσει έδαφος νωρις. Παίκτες έχει.

Κάποιος να πει τον κύριο Γιάννίκη ότι μπορεί και τον τσούμπερ να κάνει αλλαγή. Τελευταίο παιχνίδι ήταν ο χειρότερος, και σήμερα πολύ κακός.

Τσουμπερ δεν υπάρχει στο γήπεδο εδώ και 3-4 παιχνίδια . Γιαννικη ο ροτα στη προπόνηση είναι Καρβαχαλ; Σπρωξε χρήμα στην άμυνα θες δεξί μπακ και στόπερ παίχταρα .


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνουν" δύο στην ΑΕΚ μετά τον Απόλλωνα - "Ζόρια" για Έλληνα άσο, φεύγει... τζάμπα top όνομα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags