ΠΑΟΚ - Ερνέστο Βαλβέρδε: Την επιστροφή τού Βάσκου τεχνικού στην ενεργό δράση, για να αναλάβει κάποια ομάδα δηλαδή, αποκάλυψε με ρεπορτάζ του ο ισπανικός Τύπος. Κι εδώ είναι που φέραμε στο μυαλό μας, ξανά, το καλοκαιρινό φλερτ που είχε ο Βαλβέρδε με τον Δικέφαλο, σε μια ιστορία που είναι, αν μη τι άλλο, ανορθόδοξη!

Aς θυμηθούμε και μαζί τι είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι με τον Ερνέστο: Η πλευρά τού συλλόγου και εκείνη τού πεπειραμένου τεχνικού, είχαν έρθει σε επαφή. Είχαν μιλήσει με τον μάνατζέρ του και είχαν κλείσει ραντεβού για να μιλήσουν. Μάλιστα, το ραντεβού είχε προγραμματιστεί για Σάββατο μεσημέρι, μέσω skype, για να συμμετάσχει και ο Σαββίδης.

Μόνο που μια μέρα πριν, την Παρασκευή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ακύρωσαν το ραντεβού! Ο λόγος; Ήταν ήδη κλεισμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου για αυτή τη θέση! Κι εδώ είναι που αρχίζουν τα... περίεργα. Το ρεπορτάζ μας από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι ο Λουτσέσκου έτσι κι αλλιώς ήταν κλεισμένος από τον Δικέφαλο, ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που είχε... σπαστεί ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς όταν το είχε μάθει είχε γυρίσει το μυαλό του - Γιατί, δηλαδή, τον άφηναν να πιστεύει ότι έχει ελπίδες να συνεχίσει ως πρώτος προπονητής, ενώ δεν υπήρχε τέτοια προοπτική και το γνώριζαν στην ομάδα από τον Φεβρουάριο!

Ένα ακόμα θέμα με ενδιαφέρον, είναι γιατί να κανονίσουν ραντεβού με τον Βαλβέρδε, όταν είχαν ήδη κλεισμένο τον Λουτσέσκου! Εδώ η απάντηση δεν είναι (και δεν μπορεί να είναι!) ξεκάθαρη, καθώς αφορά τόσο τα ρεύματα που υπήρχαν τότε στη διοίκηση του συλλόγου (θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Σαββίδης δεν τρελαίνεται κιόλας για τον Λουτσέσκου, και από τη στιγμή που δεν υπήρχαν επίσημες υπογραφές δεν αποκλείεται να έψαξε να κάνει την έκπληξη), όσο και το σκέλος της... ανοργανωσιάς που έχει παρατηρηθεί κάποιες φορές στον Δικέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφές Σάμαρη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Άμεσα η μεγάλη επιστροφή - Ζήτησε παίκτη ο κόουτς!