Facebook Pixel Βόλος - Άρης: "Ντου" οπαδών του Άρη και διακοπη στον Βολο - Πλησίασαν τον Μπέο - "Ξύλο" μεταξύ των παικτών (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-07 17:37:00

"Ντου" οπαδών του Άρη και διακοπή στον Βόλο - Πλησίασαν τον Μπέο - "Ξύλο" μεταξύ των παικτών (Vid)

Sportdog Team
"Ντου" οπαδών του Άρη και διακοπή στον Βόλο - Πλησίασαν τον Μπέο - "Ξύλο" μεταξύ των παικτών (Vid)

Χάος στο Πανθεσσαλικό στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Άρη με συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων με την αστυνομία, κάτι που έφερε την διακοπή του αγώνα.

Βόλος - Άρης: Χάος και διακοπή στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League, με τους οπαδούς των Κίτρινων να προσπαθούν να μπουν στις εξέδρες και να επικρατούν συγκρούσεις με την αστυνομία. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε στην περιγραφή του αγώνα η Cosmote η ΕΛΑΣ προχώρησε σε χρήση δακρυγόνων κάτι που έκανε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο αποπνικτική. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι οπαδοί του Άρη κινήθηκαν απειλητικά και προς τον Αχιλλέα Μπέο και υπήρξε νέα ένταση τόσο εντός, όσο και εκτός Πανθεσσαλικού Σταδίου, με τους ίδιους να τονίζουν πως είχαν εισιτήρια για την αναμέτρηση και δεν τους επέτρεπαν να μπουν στον γήπεδο.

Παράλληλα και οι ποδοσφαιριστές δεν έμειναν... αμέτοχοι και υπήρξαν νεύρα μεταξύ τους, με τον Μπαριέντος από πλευράς γηπεδούχων να έχει φραστικό επεισόδιο με κάποιον από τους φιλοξενούμενους, κάτι που έφερε μικροσυμπλοκές μεταξύ τους.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Βόλος προχώρησε σε νέα ανακοίνωση αναφέροντας:

"Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!
 
Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!
"

Λίγο αργότερα οι δυνάμεις των ΜΑΤ συνόδευσαν τους οπαδούς των φιλοξενούμενων στο πέταλο, που άνοιξε.

Ο διαιτητής του αγώνα κύριος Καραντώνης έχει πάρει τους βοηθούς του και έχουν πάει στα αποδυτήρια, με το Βόλος - Άρης να έχει διακοπεί αυτή τη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags