Γιώργος Μασούρας: Ο Έλληνας επιθετικός έδωσε ακόμα μια νίκη στον Ολυμπιακό την Κυριακή (7/11) με το γκολ απέναντι στον Ιωνικό και παρά τον τραυματισμό του έχει δείξει ότι η φετινή του απόδοση είναι σε υψηλότατους ρυθμούς δίνοντας νίκες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να πετύχει γκολ, που όλα είχαν ουσία, όπως αυτό με τη Νέφτσι στο 1-0, ή τα δύο τέρματα που έβαλε στην Πόλη απέναντι στην Φενέρ, ενώ στην Ελλάδα πέτυχε το δεύτερο γκολ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δίνοντας... αέρα νίκης στους Ερυθρόλευκους, ενώ παράλληλα βρήκε δίχτυα τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με τους Νικαιώτες.

Πλέον οι πάντες στον Πειραιά έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα με την ΑΕΚ, μετά τη διακοπή των Εθνικών, όπου ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε σκοράρει δύο φορές στο αντίστοιχο ντέρμπι, ενώ εκτός από τις επιθετικές αρετές του ο Γιώργος Μασούρας βοηθάει απεριόριστα τους Ρέαμπτσιουκ ή τον Λαλά, ανάλογα με το ποια πλευρά παίζει, ενώ παράλληλα δίνει χρόνο ώστε να προσαρμοστούν οι ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Χένρι Ονιεκούρου και ο Ρόνι Λόπες, κάτι που τον κάνει πολύ σημαντικό στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.