Βόλος - Άρης: Παρέμβαση Αλέξη Κούγια μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στον FOCUS 103,6 FM για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό, τις ευθύνες που μπορεί να υπάρχουν, όπως και τη συνέχεια...



Για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, είπε:

"Από τη στιγμή που δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια ο Άρης και δεν οργάνωσε καμία εκδρομή οπαδών του, δεν έχει καμία ευθύνη. Μην ψάχνετε κάτι άλλο. Ευθύνη έχει πλέον ο διοργανωτής, δηλαδή ο Βόλος και η Αστυνομία, γι αυτό προσπαθεί ο Μπέος να αποσείσει την ευθύνη και να χρεώσει τα πάντα στην Αστυνομία.

Τώρα πλέον, θα πρέπει να μάθουμε εάν ο αθλητικός δικαστής θα καλέσει τους πάντες για τα επεισόδια, θα ελέγξει φύλλο αγώνα, εκθέσεις παρατηρητή και Αστυνομίας και μετά θα καλέσει σε απολογία. 

Σας θυμίζω ότι και στον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που έγινε στο Πανθεσσαλικό, προσπαθούσε να τα ρίξει όλα στην Αστυνομία, ενώ ήταν εκ των διοργανωτών. Έλεγε ότι ο (τότε) Αστυνομικός διευθυντής, ο Τόλιος, είναι άχρηστος και από τότε ο άνθρωπος έχει πάρει τρεις προαγωγές, Στρατηγός έγινε.

"Τον Μπέο τον είδα σε μια φωτογραφία που μου έστελναν από τα επεισόδια, άσχημη φωτογραφία. Τον είδα και... έγερνε λίγο..."