Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σημαντικές εξελίξεις για Βοτανικό - Τι αποφάσισε η Κυβέρνηση - Κίνηση και από Μπακογιάννη!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-10 08:38:00

Σημαντικές εξελίξεις για Βοτανικό - Τι αποφάσισε η Κυβέρνηση - Κίνηση και από Μπακογιάννη!

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις για Βοτανικό - Τι αποφάσισε η Κυβέρνηση - Κίνηση και από Μπακογιάννη!

Νέα μαντάτα για το έργο της Διπλής Ανάπλασης, που φυσικά ενδιαφέρουν όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "LiveSport", η κυβέρνηση στέλνει στο υπερταμείο για επιτάχυνση διαδικασιών όλα τα μεγάλα έργα, μεταξύ των οποίων και την Διπλή Ανάπλαση.

Παράλληλα ο Κώστας  Μπακογιάννης επαλήθευσε  στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 8/11, αναφορικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ότι η δρομολόγηση της Διπλής Ανάπλασης οριστικοποιεί και το κλείσιμο της προσφυγικής δομής που λειτουργεί στο Βοτανικό.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ενημέρωσε για  τη συνάντηση του με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη το δημοτικό συμβούλιο για όσα έλαβαν χώρα στη συνάντηση καθώς  και την ανεπίσημη συμφωνία τους το να μεταφερθεί δηλαδή η εγκατάσταση σε άλλο χώρο, εκτός του αστικού ιστού του ελαιώνα. 

Ο Δήμαρχος Αθηνών ξεκαθάρισε ότι «η δομή έχει κάνει τον κύκλο της» τονίζοντας πως στην αρχή της ίδρυσης της προορίζονταν για τη φιλοξενία 700 ατόμων. Επιπλέον ο Κώστας Μπακογιάννης πρόσθεσε πως «σήμερα έχει φθάσει να φιλοξενεί 2200 με 2500, με την κατάσταση να έχει ξεφύγει και κανείς να μην μπορεί να πει ότι οι άνθρωποι που διαμένουν σ’ αυτήν είναι ασφαλείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags