Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Η επιστροφή του στην Ελλάδα, το ατομικό πρόγραμμα στου Ρέντη, και η επιστροφή του άμεσα σε ρυθμούς ομάδας, δείχνουν ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι για τον Πορτογάλο στόπερ.

 

Ο Μαρινάκης ήταν μπαρούτι μαζί του το καλοκαίρι, έπειτα ήρθε και η καταγγελία τής 17χρονης για τον βιασμό, με αποτέλεσμα να φτιαχτεί ένα εκρηκτικό μείγμα για τον αθλητή Ρούμπεν Σεμέδο: Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί (και θα τον ακολουθούν όλα όσα έχουν συμβεί!), η τιμή του δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα που ήθελε ο Ολυμπιακός.

 

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές οι Πειραιώτες δεν μπορούν να περιμένουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσαν το καλοκαίρι του 2020 και προφανώς η τιμή έχει... πέσει σημαντικά λόγω των όσων έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες.

 

Άρα ποια θα μπορούσε να ήταν η λύση; Αρχικά να επιστρέψει στην 11άδα του Ολυμπιακού (ειδικά ενόψει του Κόπα Άφρικα που οι Πειραιώτες θα δουν τους Σισέ και Μπα να απουσιάζουν για έναν μήνα) και εκεί προς τα τέλη Γενάρη να πάρει μεταγραφή. Με ποιον τρόπο όμως; Ως δανεικός αλλά με οψιόν αγοράς σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr.

 

Μόνο έτσι μπορεί να φτάσουν ένα ποσό κοντά στα 7-8-9 εκατ. ευρώ οι Πειραιώτες (δηλαδή με δανεισμό σε άλλο πρωτάθλημα και σχετικά υψηλή οψιόν). Να πούμε κάτι τελευταίο; Λέγεται ότι πλην της ανανέωσης που έχει κάνει στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό (μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ώστε να μπορεί να φύγει δανεικός με οψιόν αγοράς), έχει αλλάξει και τον μάνατζέρ του.

 

Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να φανεί σε ποιο πρωτάθλημα θα καταλήξει: Άνθρωποι όπως ο Μέντες, για παράδειγμα, ίσως μπορούν να βρουν λύση στην Αγγλία (που είναι άλλα τα ποσά στις μεταγραφές), ενώ έχει τρομερή επαφή με την Πορτογαλία. Που η Μπενφίκα, του Ζέσους, και η Πόρτο, του Κονσεϊσάο, φαίνεται ότι τον ζαχαρώνουν τον Σεμέδο...