Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όνομα έκπληξη για Ολυμπιακό - Αυτόν "τσεκάρει" για Γενάρη - Δύο μεταγραφές ο Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-11 15:05:00

Όνομα έκπληξη για Ολυμπιακό - Αυτόν "τσεκάρει" για Γενάρη - Δύο μεταγραφές ο Μαρτίνς

Sportdog Team
Όνομα έκπληξη για Ολυμπιακό - Αυτόν "τσεκάρει" για Γενάρη - Δύο μεταγραφές ο Μαρτίνς

Ποιος... επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, οι δυσκολίες στην περίπτωσή του και για ποιες θέσεις θέλουν ενίσχυση οι Πειραιώτες.

Για όλα τα θέματα του Ολυμπιακού μίλησε στον OVERFM 104,9 o Γιώργος Νοικοκύρης. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα ονόματα που ακούγονται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για τους Πειραιώτες, αλλά και για την κατάσταση των τραυματιών ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Νοικοκύρης στον OVERFM 104,9: «Ο Ολυμπιακός κοιτάζει για χαφ και αριστερό μπακ».

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά τόσο για την απόκτηση χαφ όσο και για αριστερό μπακ. Με τον Ανχιλέρι να είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι Πειραιώτες.

Ο αριστερός μπακ της Ρίβερ Πλέιτ απασχόλησε και το προηγούμενο διάστημα τους Πειραιώτες, με τον Γιώργο Νοικοκύρη να επισημαίνει τις δυσκολίες μίας τέτοιας μεταγραφής, καθώς πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Νοικοκύρης στον OVERFM 104,9: «Ο Ολυμπιακός κοιτάζει για χαφ και αριστερό μπακ»

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τον Μπιόρκαν, ο Ολυμπιακός επίσης τον παρακολουθεί καιρό, έχοντας τον στη λίστα του από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Εκτός από αριστερό μπακ, προκειμένου να πάρει «ανάσες» ο Ρέαμπτσιουκ, την ώρα που ο Καρμπόβνικ δεν φαίνεται να υπολογίζεται, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν και στα χαφ.

Με τους Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά και Κουντέ να αναμένεται να μεταβούν στο Κόπα Άφρικα, ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται έναν ακόμη παίκτη, πέρα από τους Μπουχαλάκη, Εμβιλά και Σουρλή για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού σχολίασε την κατάσταση των τραυματισμών της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως αίσθησή του είναι πως ο Γκάρι Ροντρίγκες θα είναι έτοιμος στο ματς με την ΑΕΚ.

Τέλος, επισήμανε πως εφόσον ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στο Ρέντη, υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψει στη δράση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags