Ολυμπιακός - Γιώργος Μασούρας: Την εξαιρετική σεζόν που διανύει με την ερυθρόλευκη φανέλα σχολίασε μέσω του sportdog ο Ηλίας Κάμπας, θρυλικός σκόρερ τής Β΄ Εθνικής και συμπαίκτης τού Μασούρα στον Ηλυσιακό, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα.

Μάλιστα ο νυν εξτρέμ τού Ολυμπιακού είχε πέντε πετύχει γκολ σε μια σεζόν στο πλάι του Κάμπα, καθώς ο παλαίμαχος επιθετικός αλώνιζε στις αντίπαλες άμυνες στη Β΄ Εθνική.

Πώς βλέπει τον Μασούρα φέτος, πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι τού Ολυμπιακού και τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει από την εποχή που ήταν συμπαίκτες; Ακόμα, αναφέρθηκε στους Τικίνιο και Αραμπί, ως άνθρωπος που γνωρίζει άριστα τα μυστικά της θέσης, ενώ δεν παρέλειψε να μας μιλήσει και για τον παίκτη-έκπληξη των Ερυθρόλευκων, Αγκιμπού Καμαρά.

"Από εκεί κρέμεται το παιχνίδι του Ολυμπιακού - Μπούκα και καλή σέντρα ο Μασούρας"

"Θεωρώ ότι δουλεύει πολύ και είναι παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα του. Πάντα είχε τις εμπνεύσεις να ακουμπάει στην περιοχή, να ακολουθεί τον επιθετικό επειδή είναι και ευέλικτος, και θεωρώ ότι επηρεάζει πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο Η. Κάμπας.

Πόσο επιδραστικός, πόσο σημαντικός είναι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού;

"Δείχνει ότι το παιχνίδι τού Ολυμπιακού κρέμεται πολύ από τα άκρα και ο Γιώργος έχει την μπούκα, τη σέντρα, καλό τάιμινγκ και ακολουθεί τις φάσεις. Είναι πολύτιμος, είναι γηγενής και έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει την καριέρα που κάνει".

"Δεν μπορούν να τον αφήσουν εκτός - Για αυτό κάνει τη διαφορά - Αυτά θυμάμαι από τον Μασούρα"

Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός φέρνει εξτρέμ  που τους προορίζει για βασικούς και, πλην του Ποντένσε, δεν έχει καταφέρει κανείς να πάρει τη θέση του Μασούρα.

"Μα δεν έχει να ζηλέψει από κάποιον ξένο που έρχεται για να παίξει, έχει πάρει ευκαιρίες, δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο κάθε ξένος που έρχεται πρέπει να κάνει τη διαφορά και, από την εποχή Ποντένσε, δεν έχει έρθει κάποιος ώστε να είναι τόσο καλός που να μένει εκτός ο Γιώργος. Έχει και το γκολ και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά".

Πώς ήταν τότε που παίζατε ως συμπαίκτες, τι τον έκανε να ξεχωρίζει;

"Προσπαθούσε πολύ μέσα στο γήπεδο, άκουγε, ήθελε να μαθαίνει και ενώ ήταν χαμηλών τόνων μεταμορφώνεται στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα δούμε περισσότερα από εκείνον στο μέλλον. Θυμάμαι παιχνίδια που του έλεγα τι πρέπει να κάνει, να μπαίνει πιο πολύ στην περιοχή, να μην φοβάται κ.λπ.".

"Δεν ταιριάζουν Αραμπί-Τικίνιο - Βάζει τα πόδια ο Αγκιμπού - Δεν του έχει βγει ακόμα"

Θα μου πείτε δύο λόγια για τους Αραμπί και Τικίνιο;

"Επιθετικός όπως ο Αραμπί, που είναι παιδί που μπορεί να μην φαίνεται κάποιες στιγμές, αλλά βάζει το γκολ, είναι μεγάλος επιθετικός. Ο μεγάλος φορ φαίνεται στο γκολ. Τώρα το θέμα αν ανοίγει την άμυνα κ.λπ., δεν τα κοιτάζουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το γκολ μετράει. Ο Τικίνιο στα παιχνίδια που τον έχω δει, κυρίως στην Ευρώπη, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν του έχει βγει ακόμα. Μαζί δεν ταιριάζουν, πάντως, είναι καλοί επιθετικοί και οι δύο αλλά δεν φαίνεται να ταιριάζουν μαζί στην 11άδα". 

Τέλος, θα μου πείτε δύο λόγια για τον Αγκιμπού, που φέτος ξεχωρίζει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού;

"Είναι μέσα στις φάσεις, βάζει πόδια, θεωρώ ότι αν συνεχίσει με τον ίδιο καλό ρυθμό, θα έχει καλή εξέλιξη στη συνέχεια της καριέρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις μεταγραφές στο Λιμάνι - Στόπερ 3.5 εκατ. και Ανχελέρι-"Οργιάζουν" οι φήμες για μπαμ από Ιταλία