Facebook Pixel Ρούμπεν Σεμέδο - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη στην Πορτογαλία για Σεμέδο - "Φεύγει άμεσα από Ολυμπιακό - Αυτή είναι η συμφωνία"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-12 13:02:00

Αποκάλυψη στην Πορτογαλία για Σεμέδο - "Φεύγει άμεσα από Ολυμπιακό - Αυτή είναι η συμφωνία"

Sportdog Team
Αποκάλυψη στην Πορτογαλία για Σεμέδο - "Φεύγει άμεσα από Ολυμπιακό - Αυτή είναι η συμφωνία"

Σύμφωνα με την Record ο Πορτογάλος έχει ήδη κλείσει στην επόμενη ομάδα του. Ποιες οι λεπτομέρειες του deal...

Νέες διαστάσεις παίρνει το θέμα των συζητήσεων μεταξύ Σεμέδο και Πόρτο, με την πορτογαλική ομάδα να συνεχίζει να «κυνηγά» την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού. Ολυμπιακός – Σεμέδο: «Έδωσε τον λόγο του στην Πόρτο».

Ολυμπιακός – Σεμέδο: «Έδωσε τον λόγο του στην Πόρτο»

Όπως αναφέρει το πρωτοσέλιδο της Record, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία. «Ο σπόρος (σ.σ. Σεμέδο) θα γίνει “δράκος”», αναφέρεται αρχικά από την Record, ενώ στη συνέχεια τονίζεται ότι «ο παίκτης έδωσε ήδη τον λόγο του για τον Ιανουάριο» και πως υπάρχει «δανεισμός με ρήτρα αγορά το σενάριο που ικανοποιεί περισσότερο».

Tην ώρα που ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει επιστρέψει στο Ρέντη και τις προπονήσεις των «ερυθρολεύκων», οι Πορτογάλοι φέρνουν στο φως έντονο  ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο. Όπως λέχθηκε, ο προπονητής των «δράκων» είχε επικοινωνία με τον Σεμέδο, εκφράζοντάς του την επιθυμία του να συνεργαστούν στην πορτογαλική ομάδα.

Στο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά και την επιστροφή του στη δράση,  αναφέρθηκε στον…αέρα του OVER FM 104,9 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Κώτσης. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι θετικός στο να πουλήσει τον παίκτη σε περίπτωση που έρθει η κατάλληλη πρόταση από τους «δράκους».  Μάλιστα, ανέφερε πως ο Χόρχε Μέντες είναι σε ανοικτή «γραμμή» με την Πόρτο για να εξασφαλίσει κάποια πρόταση. Υπογράμμισε, επίσης, πως ο προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη.
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags